M27-2022 MODE_Summer on my mind - vrolijke pints Beeld Dana van Leeuwen
Beeld Dana van Leeuwen

Dit lees je deze week in Margriet 27 (nu in de winkel!)

Er ligt weer een nieuwe editie van Margriet in de schappen en deze week is ‘ie extra dik! Je leest onder andere een mooi interview met radiomaker Frits Spits (74). Zijn vertrouwde stem klinkt al jaren in radioprogramma’s. Hij presenteerde De avondspits, Tijd voor twee en tegenwoordig De Taalstaat.

Vorig jaar verscheen er ook nog een nieuw boek van zijn hand: Mijn West Side Story, zijn eigen liefdesverhaal dat werkte als therapie na de dood van zijn grote liefde Greetje. “Mijn ouders hebben me bijgebracht dat ik altijd naar de vrolijke kant van het leven moet kijken.”

Lekker lezen

Maar dat is natuurlijk niet alles dat je kunt vinden in dit nummer. Ook spraken we met Raha (62) en Faten (55). Huis en haard achterlaten omdat je geboorteland niet veilig is. Raha en Faten stonden jaren geleden voor die extreem moeilijke beslissing, en hebben hier inmiddels een nieuw leven opgebouwd. “Wij hebben weer een toekomst.”

Verder beantwoordt dermatoloog Patrick Kemperman van Amsterdam UMC en het Dijklander Ziekenhuis twaalf vragen over kaalheid en haaruitval. Welke vormen van haarverlies zijn er? Valt er iets aan te doen? Dit en nog veel meer lees je in de nieuwe Margriet!

Ook dit lees je in Margriet 27

Wat je verder van dit nummer kunt verwachten, lees je hieronder.

  • Zomergeheimen: nog nooit verteld-special
  • Leeg nest? Neem een pup!
  • Lichte zomerrecepten
  • Zij van Cesar Zuiderwijk

Haal Margriet 27 snel in de winkel of bestel ‘m online zonder extra verzendkosten.

Deze week in Margriet 27 Beeld Margriet
Beeld Margriet
Sanne van De WeteringDana van Leeuwen
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden