Deze week in Margriet 25  Beeld Sanne Tulp
Beeld Sanne Tulp

Dit lees je deze week in Margriet 25 (nu in de winkel!)

Er ligt weer een nieuwe editie van Margriet in de schappen en deze week is ‘ie extra dik! Je leest onder andere een mooi interview met voormalig fotomodel Daphne Deckers, de lekkerste recepten voor de BBQ en tips om te stoppen met snaaien.

In het interview vertet Daphne Deckers onder andere dat ook zij onzekerheden kent, maar onnodige ballast inmiddels overboord heeft gegooid. “Kon ik de worstelende Daphne van toen maar vertellen: ‘Hou vol, ooit kom je hier terug met dromen die je zelf hebt waargemaakt.”

Lekker lezen!

Maar dat is natuurlijk niet alles dat je kunt vinden in dit extra dikke nummer. Ook spraken we met Wil (78), die zelf wil besluiten over haar einde: ze wil liever waardig sterven op het moment dat zij dat wil, dan onwaardig langer verder moeten leven omdat anderen vinden dat ze nog niet genoeg lijdt. “De zekerheid dat er een uitweg is, is geruststellend.”

Verder vind je in deze Margriet een mooie reportage waarin we langs gaan bij watersporters. Want of het nu gaat om roeien, zwemmen, suppen, varen of waterfietsen: het is allemaal nóg leuker als je het samen doet. Daar weten zwemster Eveline Lubbers en roeister Caroline Veraart alles van. “Het is magisch, het idee dat je in iets stapt en dat het water je draagt.” Ook leggen we je in dit nummer uit waarom we eetbuien hebben en hoe je ze weer onder controle kunt krijgen. En natuurlijk lees je ook weer de columns en vaste rubrieken, zoals iedere week.

Ook dit lees je in Margriet 25

Wat je verder van dit nummer kunt verwachten, lees je hieronder.

  • Thuisblijvende kinderen
  • Vakantie en je recht
  • Zonnige BBQ-recepten
  • Betoverend Bretagne

Haal Margriet 25 snel in de winkel of bestel ‘m online zonder extra verzendkosten.

Margriet 25  Beeld Margriet
Beeld Margriet
Sanne van De WeteringSanne Tulp

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden