Margriet 24 Beeld Melody Lieftink
Beeld Melody Lieftink

Dit lees je deze week in Margriet 24 (nu in de winkel!)

Er ligt weer een nieuwe editie van Margriet in de schappen en deze week is ‘ie extra dik! Je leest onder andere een mooi interview met scenarioschrijver Maria Goos (66). Sinds een stoornis aan haar evenwichtsorgaan én corona haar leven vertraagden, waardeert ze een stille dag steeds meer.

“Ik heb echt het gevoel dat ik een tweede kans krijg, om na het hectische leven als moeder nu in alle rust oma te zijn.”

Lang leven mijn leeftijd

Maar dat is natuurlijk niet alles dat je kunt vinden in dit extra dikke nummer. Ook spraken we met Betty (55). Zij is laaggeletterd: “Veel mensen denken dat ik dom ben, maar mijn koppie werkt prima.” Verder vind je in deze Margriet een dossier waarin alles staat over het behouden van gezonde spieren. Van spierpijn, krachtvoer tot het verband tussen kracht en denkkracht.

Ook hebben we een mooie portretreeks die in het teken staat van de mooie kanten van ouder worden. Elke leeftijd heeft immers zo z‘n charme. En dus omarmen Anita (71), Rita (82) en Renia (64) hun jaren met enthousiasme en levenslust: “Ik doe alleen nog maar dingen die ik leuk vind.”

Ook dit lees je in Margriet 24

Wat je verder van dit nummer kunt verwachten, lees je hieronder.

  • Ze zijn er weer: ABBA!
  • Instant vakantiegevoel: de mooiste routjes door Nederland met een pontje
  • Geel is de kleur van de zomer: déze dingen wil je op je verlanglijstje zetten
  • 6x recepten voor de lekkerste salades

Haal Margriet 24 snel in de winkel of bestel ‘m online zonder extra verzendkosten.

Margriet 24 Beeld Margriet
Beeld Margriet
Sanne van De WeteringMelody Lieftink
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden