M16-2022 MODE_Lentefeest Beeld Joost Govers
Beeld Joost Govers

Dit lees je deze week in Margriet 16 (nu in de winkel!)

Er ligt weer een nieuwe editie van Margriet in de schappen! Met dit extra dikke feestnummer kom je helemaal in de paas-stemming. Zo hebben we de lekkerste recepten en leukste mode voor deze feestelijke dagen op een rij gezet.

Maar je leest onder andere ook mooi interview met muzikant, schilder, zanger en schrijver Herman van Veen in dit nummer. In zijn nieuwe boek ‘Moeders’ schrijft hij over zijn moederfiguren. “Ik wil niet dat hier ooit een eind aan komt.”

Ook spraken we met Saskia (59). Zij belandde samen met haar tweelingzus Marlies in het ziekenhuis. Als Marlies komt te overlijden, stort Saskia's wereld in. “Waarom leef ik nog en Marlies niet?”

Verder vind je in deze Margriet een dossier over alle ins en outs van fietsen en lees je de meest 19 gestelde vragen over de hersenaandoening parkinson.

Ook dit lees je in Margriet 16:

Wat je verder van dit nummer kunt verwachten, lees je hieronder.

  • De grote paas-psychetest
  • Drie vrouwen vertellen: “Nu weet ik wat écht belangrijk is in het leven”
  • Alles voor een heerlijke paasbrunch
  • De allerleukste paasuitjes

Haal Margriet 16 snel in de winkel of bestel ‘m online zonder extra verzendkosten.

Cover Margriet 16 Beeld Margriet
Beeld Margriet
Sanne van De WeteringJoost Govers

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden