null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Dit kun je merken van de volle maan van 27 april in Schorpioen

Het niet zomaar volle maan op dinsdag 27 april, er is namelijk sprake van een supermaan. En die volle maan staat in het teken van Schorpioen. Dat belooft een hoop emoties met zich mee te brengen. 

Dít kun je merken van de volle maan op 27 april en in de dagen daarvoor en na.

Volle maan in Schorpioen

Op 27 april staat de volle maan in het teken van Schorpioen, en dat brengt een hoop emoties met zich mee. Want wie een beetje thuis is in de astrologie weet dat Schorpioen een waterteken is met veel emotie. Daarnaast staat dit bekend als een intens teken dat graag naar diepte zoekt. Een beetje graven en zoeken naar dieperliggende of donkere onderwerpen is iets wat een Schorpioen misschien wel het liefst doet. Mits het niet over de problemen, emoties of trauma’s van de Schorpioen zelf gaat. Dan gaat er een muur op. Mensen met dit sterrenbeeld laten namelijk niet zomaar zien wie ze zijn, daarvoor moeten ze je eerst echt vertrouwen. En dat kost tijd.

Dat betekent niet direct dat de volle maan van 27 april door het teken Schorpioen heel duister, intens en emotioneel wordt. Schorpioenen hebben namelijk ook veel passie, zijn loyaal, hebben veel wilskracht, diepgang én merken het direct als je liegt.

De zon in Stier

Om echt te weten wat je van de volle maan kunt merken, is het ook belangrijk om naar het teken te kijken waar de zon in staat. En dat is Stier. Stieren zijn dol op zekerheid, en nemen daarom liever niet te veel risico. Daarnaast is een Stier nuchter en duidelijk. Zoals je misschien al merkt spreken de Stier en Schorpioen elkaar daarin best tegen. De Schorpioen is op zoek naar diepgang, het onbekende en verandering, terwijl een Stier liever bij het bekende blijft.

Lees ook: Heeft de volle maan écht invloed op je nachtrust?

Combinatie van Schorpioen en Stier

Tijdens de volle maan en in de twee dagen daarvoor en daarna kun je de invloed van beide tekens merken. Heb je ineens de behoefte om knopen door te hakken? Of blijf je juist liever bij de vertrouwde situatie? Weet je plotseling veel duidelijker wat je wilt? Of voel je ineens meer behoefte om op zoek te gaan naar diepgang en te graven naar informatie? Door de botsingen tussen de twee tekens kun je nogal schommelen. Laat je vooral leiden door je gevoel en volg je emoties.

Supermaan

Dat de volle maan een supermaan is, betekent dat de maan iets dichter bij de aarde staat. Hierdoor is ‘ie groter. Maar daardoor kun je de energie van de maan en de invloed van de tekens nog sterker voelen. Wees je dus vooral goed bewust van je emoties, en stop ze niet weg.

Bron | Cosmopolitan

Beeld | Getty Images

null Beeld

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Maryse de BruijneGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden