Dít kun je merken van de volle maan in Tweelingen op 19 december Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Dít kun je merken van de volle maan in Tweelingen op 19 december

Aanstaande zondag 19 december is het tijd voor de laatste volle maan van dit jaar en die staat dit keer in Tweelingen. Hoewel sommige mensen daar vooral slechter door slapen, zijn er volgens de astrologie nog meer dingen die je tijdens deze volle maan kunt ervaren.

Voel je ineens de drang om het roer volledig om te gooien en ben je klaar voor nieuwe uitdagingen? Dat zou wel eens aan de volle maan kunnen liggen.

Volle maan in Tweelingen op 19 december

Op 19 december staat de volle maan in het teken Tweelingen. En daar kun je twee dagen voor en twee dagen na de volle maan nog een hoop van merken. Het teken Tweelingen is heel sterk in communicatie. Dit is het sociaalste dier uit de dierenriem en die invloed kun je tijdens de volle maan ook merken. Daarnaast zitten Tweelingen vol fantasie, zijn ze nieuwsgierig en zijn ze het liefst altijd bezig. Het nadeel daarvan is wel dat dit teken snel verveeld raakt. Daarom kun je tijdens de volle maan in Tweelingen het gevoel hebben dat je ergens op wacht, naartoe werkt of dat het tijd is om het roer volledig om te gooien en een nieuw avontuur aan te gaan. Hierdoor kun je je de komende dagen ook een stuk ongeduldiger voelen of meer spanning ervaren.

De zon in Boogschutter

Het is niet alleen belangrijk om te weten dat de volle maan 19 december in Tweelingen staat, ook het teken waar de zon instaat heeft namelijk invloed. En dat is dit keer Boogschutter. Waar Tweelingen vooral rationeel en logisch nadenken, is een Boogschutter meer bezig met spiritualiteit, religie, ruimer denken en diep graven om tot de kern te komen. Ook hebben Boogschutters de neiging om altijd heel eerlijk te zijn, wat soms bot over kan komen, terwijl Tweelingen die eerlijkheid niet per se als prioriteit zien. Dat kan dus botsen. Probeer je hier de komende dagen bewust van te zijn.

Lees ook: Heeft de volle maan écht invloed op je nachtrust?

Nieuwe uitdagingen

Daarnaast staan het teken Tweelingen en Boogschutter allebei bekend om hun brede interessegebied, waardoor elke nieuwe uitdaging die voorbijkomt ineens iets voor jou kan lijken. Als je nog niet helemaal weet wat je wil dan kan dit je een moedeloos gevoel geven. Wees daarom niet te streng voor jezelf en maak geen overhaaste beslissingen. Geef jezelf de tijd om goed na te denken over een nieuwe stap in je leven voordat je de knoop doorhakt. Ook kun je je tijdens deze laatste volle maan van het jaar extra emotioneel voelen. Probeer vooral om je gevoelens uit te spreken als iets je dwars zit. Dit zal enorm opluchten.

Bron | Cosmopolitan, Inspirerend Leven
Beeld | Getty Images

Maryse De BruijneGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden