null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Dit is volgens je sterrenbeeld jouw goede voornemen voor 2021

Heb jij al een rijtje goede voornemens waar je vanaf vandaag mee wil beginnen? Of ben je nog op zoek naar wat inspiratie? Volgens je sterrenbeeld is dit jouw goede voornemen voor 2021. 

Of je je ook aan het voornemen dat in de sterren staat gaat houden, dat mag je natuurlijk helemaal zelf bepalen.

Ram

Het goede voornemen voor het sterrenbeeld Ram voor 2021 is om iets nieuws te leren. En of dat nou op werkgebied is of een nieuwe hobby, dat maakt niet uit. Je kunt relatief snel verveeld raken of ongeduldig worden. Door jezelf dit jaar uit te dagen iets nieuws te leren, werk je ook meteen daaraan.

Stier

Heb je moeite met het weggooien van spullen? Dan is 2021 de perfecte kans om dat eens aan te pakken met het goede voornemen om flink op te ruimen. En dan bedoelen we niet alleen het huis schoonmaken na oud en nieuw en de kerstboom de deur uit doen. Nee, echt grondig ‘ontspullen’. Een opgeruimd huis resulteert in een opgeruimd hoofd, waardoor je het nieuwe jaar fris kunt beginnen.

Lees ook: Wáár moet je beginnen met opruimen? Met deze tips schep je orde in de chaos

Tweelingen

Is je sterrenbeeld Tweelingen, dan is je goede voornemen om in 2021 afscheid te nemen van een slechte gewoonte, namelijk: roddelen. Stiekem met vriendinnen kletsen over andere mensen voelt misschien heel lekker, maar is waarschijnlijk niet iets waar je het meest trots op bent. Focus je dit jaar minder op de roddels van anderen, en meer op jezelf.

Kreeft

Het sterrenbeeld Kreeft is erg goed in gevoelens binnen houden. Je analyseert situaties vaak tot in de puntjes en denkt over sommige zaken zo veel na, terwijl de meeste scenario’s in je hoofd niet echt uitkomen. Voor dit sterrenbeeld is het goede voornemen voor 2021 dan ook om vaker uit te spreken wat je dwars zit, in plaats van er eindeloos over te piekeren. Bespreek je gedachten met iemand bij wie je je op je gemak voelt en je zult merken dat het oplucht.

Leeuw

Heb jij ondanks de lockdown in 2020 dat gat in je hand niet weten te dichten? Dan is 2021 jouw jaar. Het goede voornemen voor het sterrenbeeld Leeuw is om dit jaar verantwoordelijker met geld om te gaan. Probeer je administratie goed op orde te houden en strenger voor jezelf te worden als het om geldzaken gaat. Natuurlijk wil je straks weer uit eten en het terras op als de horeca weer open mag, maar laat het niet een vrijbrief zijn om met geld te strooien.

Lees ook: Goede voornemens? Déze sterrenbeelden houden zich er wél aan

Maagd

Het sterrenbeeld Maagd is een harde werker. Coronacrisis of niet, jij gunt jezelf maar weinig rustmomenten. Het goede voornemen voor 2021 voor dit sterrenbeeld is dan ook om dat harde werken eens los te laten en dit jaar een verre reis te maken. Wanneer dat aankomend jaar mogelijk is, dat is natuurlijk nog even de vraag. Maar als je de kans krijgt, ga het avontuur dan aan. Hierdoor zul je het belang van andere zaken dan hard werken of resultaten behalen weer meer inzien.

Weegschaal

Als echte Weegschaal vind je het lastig om keuzes te maken en knopen door te hakken. Jouw goede voornemen is dan ook om in 2021 duidelijke keuzes te leren maken. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, dus probeer klein te beginnen zodat je ook bij belangrijke beslissingen steeds beter leert te zeggen wat jij écht wil. Probeer na te denken over waar jij gelukkig van wordt.

Schorpioen

Is jouw sterrenbeeld Schorpioen? Dan is het goede voornemen voor 2021 om nieuwe vrienden te maken. Dat betekent niet dat je je oude vrienden aan de kant moet zetten of dat je huidige vriendschappen niet goed zijn. Het draait er meer om dat je je moet openstellen voor nieuwe mensen. Bijvoorbeeld voor nieuwe collega’s of voor een praatje op straat met een vreemde. Je zult hier nieuwe inzichten door krijgen.

Boogschutter

Een Boogschutter houdt graag alle ballen in de lucht. Je bent altijd druk en staat voor iedereen klaar. Maar dit jaar is het tijd om eens wat meer tijd te nemen om te ontspannen. Dat zit niet van nature in je, maar maakt het daarom niet minder belangrijk. Plan avondjes voor jezelf in, zodat je een betere balans krijgt tussen werken en uitrusten. Je zult merken dat je daar alleen maar meer nieuwe energie van krijgt.

Steenbok

Je bent vaak serieus, dus jouw voornemen voor 2021 is dan ook om meer plezier te maken. Daarmee bedoelen we niet dat je het nooit gezellig hebt, maar je kunt situaties vaak heel serieus bekijken. Probeer dit af en toe meer los te laten en zaken door een luchtiger bril te bekijken. Doe dingen waar jij echt blij van wordt en laat je eens wat vaker gaan.

Waterman

Het sterrenbeeld Waterman is dol op sociale activiteiten. Daar ben je eigenlijk al druk zat mee, en toch is het goede voornemen voor 2021 voor jouw sterrenbeeld om vrijwilligerswerk te doen. Zo leer je om iets voor een ander te doen zonder daar zelf van te profiteren.

Vissen

Tijd om in 2021 de knoop door te hakken en eindelijk te stoppen met die ene verslaving. Of het nou stoppen met roken is of minder tijd op je telefoon spenderen: dit jaar wordt het jaar om er echt mee aan de slag te gaan. Geen smoesjes meer. Je zult merken dat je hier een stuk gelukkiger van gaat worden.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Cosmopolitan

Beeld | Getty Images

null Beeld

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Maryse de BruijneGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden