Margriet logo
Wat heeft je geluksdag voor jou in petto? Beeld Getty Images/EyeEm
Beeld Getty Images/EyeEm

Dit is je geluksdag in oktober volgens je sterrenbeeld

Misschien moet je er even aan wennen dat het wat vroeger donker wordt en je niet langer met blote benen naar buiten kunt. Maar ondanks de regenbuien ligt er deze maand voor elk sterrenbeeld een geluksdag in het verschiet.

Wat heeft de maand oktober voor je in petto?

Ram

Nog heel even geduld Ram, op maandag 24 oktober is je geluksdag. Je krijgt een financiële meevaller en beter inzicht in je uitgavenpatroon. Op deze dag krijg je de kans om je oude opvattingen over geld los te laten en meer welvaart te ervaren in je leven. En dat extra zakcentje kunnen we allemaal wel gebruiken in deze barre tijden, niet waar?

Stier

Je geluksdag ligt op de loer, Stier. Zaterdag 8 oktober is het feest. Eindelijk zul je meer inzichten krijgen over jezelf. En dat draagt bij aan je geluksgevoel. Lange tijd heb je (onbewust) van alles gedaan om je eigen geluk te saboteren. Daardoor liep je regelmatig vast. Maar het geluk zal als een boemerang terug komen in je leven. Er komen flink wat mooie kansen op je pad, vergeet niet om ze dan ook meteen te grijpen.

Tweelingen

Tweelingen, maak je borst maar nat. Je hoeft niet lang te wachten tot je geluksdag op de deur klopt. Woensdag 5 oktober is de dag die alles zal veranderen deze maand. Je vindt het vaak lastig om keuzes te maken, maar op 5 oktober krijg je een ingeving over wat je moet doen om in overvloed te kunnen leven. Dat gaat niet zomaar, het is belangrijk dat je je hart opent voor de dingen en mensen die jou aantrekken. Als je dat durft, vliegt het geluk je om de hals.

Kreeft

Als je nog heel even wacht, kunnen straks de vlaggen uit. Op zondag 23 oktober is jouw geluksdag, Kreeft. Je hebt er lang op moeten wachten, maar nu komen er eindelijk betere tijden aan. Lange tijd lukte het niet om het pad te volgen dat je wilt. Gelukkig komt dat 23 oktober helemaal goed. Je zult stappen gaan zetten die je in de juiste richting duwen: die van het levensgeluk. Het kan gaan om een nieuwe woning, een verbetering in je relatie of een nieuwe vorm van dagbesteding. Hoe dan ook: je zult meer reizen gaan maken en stappen zetten richting het leven van je dromen.

Leeuw

Je geluksdag komt er bijna aan, Leeuw. Zet zondag 9 oktober maar vast in je agenda. Er zullen die dag mooie dingen gaan gebeuren in je leven. Geluk wordt bepaald door gebeurtenissen die positieve resultaten opleveren en dat is precies wat er gaat gebeuren. Probeer je blikveld te verruimen en een beetje meer open minded te zijn. Sta open voor nieuwe dingen, leer iets wat je nog niet kunt of reis naar een nieuwe bestemming. Als je dat doet, liggen de mooie kansen straks voor het oprapen.

Maagd

Je geluk zal vooral in je sociale cirkel plaatsvinden, Maagd. Maandag 10 oktober is jouw geluksdag. Het zal dan snel duidelijk worden wie van diepe waarde voor jou is. Je wordt snel met die persoon in contact gebracht en dit zal een groots geluksgevoel veroorzaken. Sommige connecties lijken magie in je leven terug te brengen. De toekomst kan wat spannend zijn, maar nu is de gepaste tijd om je dromen na te jagen.

Weegschaal

Voor jou is het nog heel even afwachten, Weegschaal. Maar je geduld zal beloond worden op zondag 30 oktober. Dat is namelijk jouw geluksdag! Je zult dichterbij je gevoel komen als het gaat om zingeving en het goddelijke. Of je nu gelooft in het hiernamaals of niet: je zult meer spirituele verdieping en verbinding ervaren met anderen. Het is helemaal prima als je wat meer nuchter bent, maar als je je openstelt voor dingen die je niet meteen aan de oppervlakte kunt zien, zul je de beste momenten van je leven ervaren.

Schorpioen

Jouw geluksdag komt aan het einde van de maand, Schorpioen. Op 25 oktober is het feest voor jou. Op die dag zul je een nieuwe fase van je leven ingaan. Dat gevoel van vernieuwing zal waarschijnlijk een innerlijke reis zijn, maar hoe dat gaat lopen... dat is nog even een verrassing. Eén ding is zeker: je krijgt weer hoop. Je hebt de laatste tijd veel aan jezelf gewerkt en het is nu eindelijk tijd om jezelf daarvoor te belonen. Sla het verleden van je af en open je voor een gloednieuw hoofdstuk. Je mag erop vertrouwen dat je klaar bent voor deze stap.

Boogschutter

Je geluksdag komt al snel om de hoek kijken, Boogschutter. Zaterdag 8 oktober gaat je leven een andere afslag krijgen als het gaat om financiën. De afgelopen tijd vond je het door de inflatie lastig om uit te komen met je budget. Van schade en schande wordt men wijs: je zult op 8 oktober eindelijk de handvatten krijgen om beter om te gaan met je geld. Dat zal ervoor zorgen dat je niet snel meer in de financiële problemen zult komen.

Steenbok

Je geluksdag is maandag 3 oktober, Steenbok. Er zullen volop kansen op je pad komen. Je zult inspirerende gesprekken hebben over daginvulling, leren en/of reizen. Je hebt vaak het gevoel dat er van alles misgaat in je leven. Het is nu eindelijk tijd om dit patroon te doorbreken. Strijd niet langer met anderen en jezelf: het zal je veel moois brengen.

Waterman

September was een verwarrende maand voor jou, Waterman. Het zal snel duidelijk worden wat er sindsdien precies aan de hand is. Gelukkig staat je geluksdag al vrij snel voor de deur: op maandag 10 oktober zul je de overgang maken van verwarring naar meer opheldering. Dit is het perfecte moment om nieuwe banden met anderen aan te gaan en te onderhandelen over het verwezenlijken van de dromen die je nog hebt.

Vissen

Jouw geluksdag laat nog even op zich wachten, Vissen. Maar op dinsdag 25 oktober zal je leven een nieuwe impuls krijgen. Het is belangrijk dat je je openstelt voor onverwachte acties en veranderingen. Laat je door niets of niemand tegenhouden, Vissen. Het is nu eindelijk tijd om grote stappen te gaan zetten. Het kan zijn dat deze verandering groter is dan je had verwacht of gedroomd, maar het is helemaal voor jou bedoeld.

Bron | Your Tango

Saskia WinkensGetty Images/EyeEm

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden