eigenschap sterrenbeeld Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Lifestyle

Dít is de minst bekende eigenschap van jouw sterrenbeeld

Stieren zijn koppig, Leeuwen zelfverzekerd: elk sterrenbeeld heeft z’n bekende eigenschappen. Toch zijn er genoeg kenmerken die je niet zo vaak hoort. Kende jij deze eigenschap van jouw sterrenbeeld?

Handig om te weten, want als je je niet herkent in deze stereotype eigenschappen van je sterrenbeeld, zijn deze minder bekende kenmerken misschien wél herkenbaar.

Waterman

Vanwege jouw neiging om ergens tegenaan te schoppen, kun je soms wat afstandelijk overkomen. Maar niets is minder waar. Je bent enorm loyaal, Waterman. Je gaat vriendschappen of relaties aan met het idee dat het voor altijd is. En beloftes kom je altijd na.

Vissen

Dat je zo’n gevoelig type bent, maakt niet dat je alleen maar in je hoofd zit. Hoewel mensen het misschien niet van je verwachten, kun je een echte gangmaker zijn. Ook beschik je over het talent om mensen over te halen of iets te verkopen.

Ram

Jij kunt behoorlijk intens en vurig zijn, maar dat maakt je ook extreem loyaal. Een Ram steunt haar geliefden door dik en dun en komt altijd voor ze op. Van jaloezie is geen sprake, want je beschikt over genoeg zelfvertrouwen en moedigt anderen juist aan om hun dromen te verwezenlijken.

Stier

Ben je een Stier? Dan heb je oog voor schoonheid en design. Het is dan ook niet verrassend dat jij een materialistische kant hebt. Je kunt enorm genieten van (kleine) luxe spullen, bespaart liever niet op kleding en weet precies wanneer een item de investering waard is.

Tweelingen

Jij kunt hartstikke wispelturig zijn, Tweelingen. En dat maakt je soms moeilijk te peilen. Die grillige kant heeft niet altijd te maken met besluiteloosheid, maar komt ook doordat je het liefst niet te lang bij situaties stilstaat. Accepteren en dóór, is jouw motto.

Kreeft

Dekentje, kaarsen aan, kop thee: het kan jou niet comfortabel genoeg. Maar dat je graag bankhangt, betekent niet dat je lui bent. Sterker nog: je bent proactief en maakt continu nieuwe plannen. Niet gek dat een leidinggevende functie goed bij je past.

Leeuw

Ja, Leeuwen zijn gek op zichzelf. Maar óók – en misschien wel net zo erg - op anderen. Je hebt een groot hart en uit die liefde door vrienden en familie te verrassen met prachtige cadeaus.

Maagd

Is jouw sterrenbeeld Maagd? Dan analyseer of bekritiseer je elke situatie. Je bent continu bezig om jezelf én de wereld om je heen te begrijpen. Wie denkt dat dit je knorrig maakt, heeft het mis. Je bent namelijk gek op droge humor en sarcasme.

Weegschaal

Als Weegschaal sta je bekend om jouw neutrale positie. Je gaat discussies liever uit de weg en doet er alles aan om de harmonie te bewaren. Maar wat veel mensen niet weten, is dat je opkomt voor rechtvaardigheid als het nodig is. Zeker als het gaat om iemand van wie je houdt.

Schorpioen

Mensen die jou pas net kennen, weten dit niet, maar diep van binnen ben je heel gevoelig en empathisch. Je laat die kant niet zomaar zien, want hij zit verscholen achter een dikke muur. Pas wanneer je iemand echt vertrouwt, komt die kwetsbare kant naar boven.

Boogschutter

Wat niet veel mensen weten, is dat Boogschutters fel zijn en snel overstuur raken. Je bent gek op avontuur, maar in stressvolle situaties laat je je vurige karakter zien. Tegelijkertijd ben je vergevingsgezind en kun je een situatie van het een op het andere moment accepteren en weer doorgaan.

Steenbok

Dat je praktisch en pragmatisch ingesteld bent, wordt in horoscopen vaak gekoppeld aan je carrière. In werkelijkheid komt die ambitieuze kant juist naar voren in het opbouwen van een goede relatie en een fijn thuis. Dat vind je veel belangrijker dan een succesvolle carrière.

Bron | Well + Good

Maike AbmaGetty Images
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden