Op 14 juni is er weer een supermaan. Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Astrologie

Dít is de invloed van de supermaan op 14 juni

Er staat een astrologisch hoogtepunt op ons te wachten: een supermaan in het teken Boogschutter, terwijl de zon in Tweelingen staat. Wat kun je verwachten van deze bijzondere volle maan op 14 juni?

Bijzonder aan de supermaan is dat hij wat dichter bij de aarde staat dan normaal. Hierdoor lijkt hij nog groter en lichter te zijn en werkt hij nog sterker.

Boogschutter en Tweelingen

​​Om de supermaan goed te begrijpen, helpt het om naar de tekens Boogschutter en Tweelingen te kijken. Boogschutter is als vuurteken optimistisch, heeft een vrije geest en is filosofisch en Tweelingen staat voor een goed gesprek en goed gezelschap. Beide tekens zijn echte verhalenvertellers en ontdekken de zin van het leven. Tijdens de supermaan worden al deze kwaliteiten samengevoegd, wat een flinke impact kan hebben. Specifiek op één sterrenbeeld…

Tweelingen (22 mei - 21 juni)

Vooral Tweelingen profiteert van de supermaan op dinsdag 14 juni. Rond deze bijzondere volle maan geniet je enorm van de tijd met je vrienden en ben je graag samen met je gezin. Breng ook je heupen maar in beweging, want deze tijd staat in het teken van leuke feestjes. Maar de supermaan zorgt er ook voor dat de mensen om je heen je intiemer benaderen. Sommigen dringen zelfs door je comfortzone heen. Gesprekken over koetjes en kalfjes gaan meer de diepte in. En je durft je angsten met anderen te delen.

Dit heeft de supermaan in petto

Maar deze supermaan heeft meer voor ons allemaal in petto. Je kunt in deze periode filosofisch gaan kijken naar je toekomst. Probeer open te staan voor andere visies. Ga er eens op uit naar voor jou onbekende plekken. Als je niet op reis kunt gaan, zoek het onbekende dan dichter bij huis op. Ga bijvoorbeeld naar een voor jou onbekende stad en verdiep je in de verhalen die aan deze plek vast zitten. Dit is de tijd om uit je comfortzone te stappen en op avontuur te gaan. Focus je op goede gesprekken en geniet van de vrienden om je heen.

Bron | Freundin, Happinez, inspirerendleven.nl

Lisa MancheGetty Images
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden