null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Dit dier ben jij volgens je sterrenbeeld

Heb jij je weleens afgevraagd wat voor dier je zou zijn? Of wat voor dier het beste bij jouw karakter zou passen? De sterrenbeelden geven antwoord op deze vragen. Jouw sterrenbeeld kan al veel over jouw eigenschappen zeggen en dus ook wat voor dier jij zou zijn.

Op basis van de karaktertrekken die bij jouw sterrenbeeld horen, zou jij het meest overeenkomen met dit dier.

Ram

Als actieve ram houd je ervan om erop uit te gaan. Je hebt altijd energie voor twee en komt daarmee het meest overeen met een hond. Net als een hond houd je ervan om de deur uit te gaan en op avontuur te gaan. Het liefst ben je de hele dag actief bezig, en wie is er nou energieker dan een hond?

Stier

Stieren staan bekend om hun koppigheid en hun loyaliteit.

Hiermee kunnen ze zich goed relateren aan de schildpad. Zij zijn geduldig en

betrouwbaar, net zoals de eigenwijze stier. Vrienden kunnen goed bij jou

terecht. Stieren kunnen soms een beetje lui zijn, maar hebben nooit haast. En

wie is er nou rustiger dan de schildpad?

Tweelingen

Tweelingen zijn meesters in het aanpassen aan zijn omgeving. Daarom zouden tweelingen een kameleon zijn. Ze zijn snel en impulsief, maar voelen zich altijd thuis binnen welke omgeving dan ook. De omgeving hoeft zich nooit aan te passen aan de Tweelingen, zij zullen zichzelf wel aanpassen.

Kreeft

Kreeften hechten waarde aan huiselijkheid. Je hebt het soms echt nodig om even alleen te zijn, anders kun je prikkelbaar worden. Net zoals de kat. Vanwege het zorgzame karakter van de Kreeft zou de kat ook een goed huisdier zijn. Alleen moet je je niet al te afgewezen voelen als de kat even geen zin heeft in je.

Leeuw

Leeuwen zijn altijd aanwezig en geven veel om hun uiterlijk.

Daarom zou de leeuw als dier een paard zijn. Paarden zijn waardig, nobel en

koninklijk en net als een leeuw heeft een paard ook manen.

Maagd

Dit bescheiden sterrenbeeld zou goed een witte duif kunnen zijn. Maagden staan liever niet in het middelpunt van belangstelling. Ze kijken liever toe dan dat ze alle aandacht op zichzelf vestigen, net zoals de gracieuze witte duif.

Lees ook:

Je huis een make-over geven? Déze kleur verf past het beste bij jouw sterrenbeeld

Weegschaal

Net als de cavia hou jij er niet van om alleen te zijn. Je hebt het liefst altijd mensen om je heen en houdt ervan om diepe relaties met ze te vormen. Je bent zorgzaam en zou daarom ook prima een cavia als huisdier kunnen nemen. Zorg er alleen wel voor dat je er twee neemt zodat de ander niet eenzaam wordt. Daar weet je zelf namelijk alles vanaf.

Schorpioen

Schorpioenen zijn ontzettend nieuwsgierig, net als konijnen. Alles om je heen vindt je interessant en daar besteedt je dan ook veel aandacht aan. Je hebt veel emoties en als je ergens voor gaat, ga er ook helemaal voor.

Boogschutter

Boogschutters zijn altijd positief en energiek en houden van praten. Net zoals de papegaai. De altijd goedgehumeurde boogschutter komt ontzettend overeen met de praatgrage vogel. Je houdt van gezelligheid, daarom zal de papegaai ook als huisdier geschikt zijn. Samen raken jullie niet snel uitgepraat.

Steenbok

Dit sterrenbeeld houdt van ritme en kan zich daarom vinden in de kip. Net als een haan houdt de steenbok van vroeg opstaan en de handen uit de mouwen steken. Daarbij houdt de kip van vrijheid en openlucht en dat snapt de Steenbok maar al te goed.

Lees ook:

Slaap lekker! Dít is de ideale bedtijd voor jouw sterrenbeeld

Waterman

Watermannen zijn intelligent en een beetje apart, net zoals varkens. Ze vinden het leuk om net iets anders te zijn dan de rest en zijn al snel tevreden. Ze hebben geen anderen nodig om de dag door te komen, maar houden wel van gezelligheid. Ze houden er alleen niet van om gestoord te worden als ze ergens mee bezig zijn, net als de Waterman.

Vissen

Vissen hebben een rijke fantasie en leven zich goed in in anderen. Een dier dat net zoals vissen voor iedereen klaar staat is de geit. Dit sterrenbeeld is lief en vindt het fijn om voor gezorgd te worden. Net zoals de geit hou je ervan om mensen op te vrolijken.

Bron | Cosmopolitan, Yourtango.com, Rubriek.nl, Libelle.nl

Beeld | Getty Images

Marin NoomenGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden