Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Dipje? Dít is waar jij nieuwe energie van krijgt, volgens je sterrenbeeld

happy-young-girl-in-yellow-scarf-walking-in-autumn-park.jpg

Er zijn van die momenten waarop je even wat minder energie hebt. Of het nu door een gebrek aan vitamine D komt, omdat je veel tijd binnen doorbrengt of doordat je teveel stress hebt… Gelukkig zijn er zat manieren om weer op te laden. Wat kun jij volgens je sterrenbeeld het best doen om uit je dip te komen?

Iedereen heeft een andere favoriete manier van opladen.

Ram (21 maart – 19 april): sporten

Ram is een heel lichamelijk sterrenbeeld, met een hoge dosis energie. De beste manier voor de Ram om uit een dipje te komen is door die energie te gebruiken en om te zetten naar gelukshormonen. Oftewel: een bezoekje aan de sportschool.

Stier (20 april – 20 mei): etalages kijken

Een Stier kan intens gelukkig worden van kijken naar mooie dingen, omdat ze heel visueel ingesteld zijn. Een dagje in het winkelcentrum kan daarom wonderen doen voor je humeur, zelfs als je niets kunt betalen. De inspiratie alleen al is genoeg om je weer energie te geven.

Tweelingen (21 mei – 20 juni): de slappe lach

De sociale Tweelingen heeft een natuurlijk gevoel voor humor en doet niets liever dan een potje heel hard lachen met vriendinnen. Haal die ene hilarische herinnering op of vertel een flauwe grap en voor je het weet ben je weer helemaal de oude.

Kreeft (21 juni – 22 juli): iets lekkers eten

De gevoelige Kreeft is erg op emoties gericht en kan ontzettend blij worden van haar lievelingssnack. Je moet oppassen dat je geen emotie-eter wordt, maar het kan geen kwaad om jezelf af en toe te trakteren op iets lekkers om je humeur te verbeteren.

Leeuw (23 juli – 22 augustus): heel hard dansen

Leeuwen weten als geen ander hoe ze een goede show moeten neerzetten, met of zonder publiek. Dus of je nu een avondje uit gaat (wat nu helaas even niet kan) of gewoon thuis heel hard de radio aanzet: gooi die heupen lekker los en dans tot je niet meer kunt.

Lees ook:
Dit is wat je écht moet opruimen volgens je sterrenbeeld

Maagd (23 augustus – 22 september): een massage

Maagden zijn harde werkers die ontzettend streng voor zichzelf kunnen zijn. Die stress gaat allemaal in je rug en schouders zitten, dus tijd om daar iets aan te doen. Trakteer jezelf op een heerlijke massage en ontspan eindelijk even.

Weegschaal (23 september – 22 oktober): een museum bezoeken

Net als de Stier, is de Weegschaal een visueel ingesteld sterrenbeeld. Maar je wilt niet alleen maar naar móóie dingen kijken, maar ook naar interessante dingen die je op goede ideeën brengen. Een bezoekje aan een museum is daarom voor jou de ideale manier om op te laden en tot jezelf te komen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november): rondkijken op social media

Schorpioen is een competitief sterrenbeeld dat het meeste werk gedaan krijgt wanneer hij of zij gemotiveerd wordt door zich te vergelijken met een ander. Wanneer je je een beetje lusteloos voelt, kan het gek genoeg helpen om een rondje op social media te doen. Even kijken bij mensen waar je naar opkijkt, waar je je graag aan wilt meten of die je inspireren. Wedden dat die nieuwe energie meteen gaat stromen?

Boogschutter (22 november – 21 december): een wandeling en een goed gesprek

Boogschutters houden van een eerlijk gesprek over van alles en nog wat. Maar stil zitten doen ze niet graag. Een heerlijke herfstwandeling met een vriendin waar je goed mee kunt praten, is voor jou daarom de ideale manier om op te laden.

Steenbok (22 december – 19 januari): gevoelens uiten

Steenbok vindt het moeilijk om zichzelf aan anderen te laten zien. Maar het is vermoeiend om constant die muur omhoog te houden. Wanneer je er even doorheen zit, kan het daarom helpen om over je gevoelens te praten bij iemand die je volledig vertrouwt.

Waterman (20 januari – 18 februari): iets grappigs kijken

Watermannen hebben een uniek gevoel voor humor die maar weinig mensen begrijpen. Jij bent helemaal in je element wanneer je een serie of film kijkt die precies jouw humor is. Gewoon even gedachten uitzetten en lachen.

Vissen (19 februari – 20 maart): tarot leggen

De spirituele Vissen zijn gevoelig voor de mysteriën van het universum. Daarom vind je tijdens een dipje steun in spirituele tools, zoals tarot of andere rituelen. De antwoorden zullen je geruststellen en nieuwe energie geven om door te gaan.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Purewow.com
Beeld | iStock

Ook interessant