Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Dieren

Vermoeid? Deze 12 dieren wel!

slapende-dieren.png

Ben jij ook de laatste tijd ook extra snel moe? Niet vreemd! Veel mensen hebben in de winter last van vermoeidheid. Opstaan gaat met moeite en in werken hebben we al helemaal geen zin. We stappen toch in het donker de deur uit en keren in het donker terug… 

Daar komt bij dat het einde jaar in zicht is en dat we ons op moeten maken voor de feestdagen. Waar brengen we de dagen door, nodigen we mensen uit, wat staat er op tafel… Al deze vragen en voorbereidingen zorgen voor lichtelijke stress. Stiekem wensen we misschien dan wel dat ook voor mensen de winterslaap bestond.

Vitamines en mineralen

Goede tip om de vermoeidheid uit te schakelen, is juist naar buiten te gaan. Even lekker uitwaaien. Je zult zien dat je meteen weer nieuwe energie krijgt. Let ook extra goed op je voeding. Het is belangrijk dat je voldoende mineralen en vitamines binnenkrijgt om je weerstand op peil te houden. Hierdoor kan je lichaam beter functioneren.

Deze dieren zijn allemaal stuk voor stuk ook moe en trekken zich in de winter ook massaal terug, denk maar aan de winterslaap. Wat dat betreft kunnen we toch weer veel van de dierenwereld leren.

Kijk voor meer foto’s van dieren en hun makers op dit Pinterest-board!

 

Ook interessant