Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Dieren

Net op tijd voor Werelddierendag: Ikea lanceert huisdierencollectie

ikea-huisdierencollectie-dierendag.jpg

Traditiegetrouw staat 4 oktober in het teken van dieren en daar haakt Ikea dit jaar leuk op in, namelijk met een collectie speciaal voor je trouwe viervoeter.

In je huis zijn waarschijnlijk wel een paar spullen terug te vinden van de Zweedse meubelgigant. Een Billy-boekenkast in de woonkamer, een Lack-tafeltje ernaast, één van de bedden in je slaapkamer en ga zo maar door. Vanaf nu kun je niet alleen terecht bij Ikea voor meubels voor jezelf, maar ook voor je huisdieren.

Test

De lijn bestaat onder meer uit hondenkussens, kattenmandjes en drinkbakken die allemaal voor betaalbare prijzen over de toonbank gaan. Precies zoals we van de Zweedse keten gewend zijn. Je moet er alleen wel voor naar Frankrijk, Canada, Japan of de Verenigde Staten. De huisdierencollectie van Ikea wordt namelijk eerst getest in deze vier landen; overige landen – dus ook Nederland – moeten nog even geduld hebben.

Harig

Lurvig, wat ‘harig’ betekent in het Zweeds en zoals Ikea de collectie heeft genoemd, is in samenwerking met dierenartsen ontwikkeld. Een goede zaak, want dat betekent dat de producten volledig voldoen aan de behoeften van je huisdier.

Benieuwd naar alle producten uit de huisdierenreeks? Je vindt ze op de Franse website van Ikea.

Bron | AD
Beeld | Ikea

Ook leuk om te lezen

Bekijk ook

Creatief met groen: maak dit prachtige stuk van een oude krans!

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant