Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Dieren

Ultieme luxe voor je hond: zijn eigen zwembad voor nog geen 10 euro

action.jpg

Kan je hond met de komende warmte wel een verfrissende duik gebruiken? Dan hebben we goed nieuws voor je. Winkelketen Action verkoopt deze week speciale hondenzwembadjes.  

Honden zijn erg gevoelig voor hoge temperaturen: ze hebben bijna geen zweetklieren, wat betekent dat ze hun lichaamstemperatuur alleen kunnen reguleren door te hijgen óf door te transpireren via hun voetkussentjes. Om oververhitting te voorkomen, is het dan ook belangrijk om voor genoeg verkoeling te zorgen.

Zwembad voor honden

Nu vinden veel honden het lekker om met dit warme weer een duik te nemen in het water, maar die mogelijkheid is er natuurlijk niet altijd. Daarom biedt zo’n hondenzwembad van Action uitkomst. Vul het badje met koud water en zet het ergens in de schaduw. Zo weet je zeker dat je hond niet snel oververhit raakt.

Lees ook: hittegolf? 22 tips die je helpen het hoofd koel te houden!

Vriendelijk geprijsd

Het hondenbadje is gemaakt van stevig kunststof, dus je hoeft niet bang te zijn dat je huisdier het snel kapot maakt. Daarnaast hangt er ook nog eens een heel prettig prijskaartje aan: je vindt het badje deze week voor maar € 8,74 bij een Action in de buurt. Dat valt niet tegen, toch?

action

Bron | Action
Beeld | iStock

Ook interessant om te lezen

Huisdieren en hitte: zo zorg je goed voor je huisdieren
Krijg je bezoek? Zo verwijder je snel huisdierharen van je meubels

 

Ook interessant