Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Dieren

Voor déze filmpremière stond de hele rode loper vol met honden

voor-deze-filmpremiere-stond-de-hele-rode-loper-vol-met-honden.jpg

Een filmpremière waarbij de eerste rij gevuld is met honden: dat zie je niet vaak. Maar afgelopen dinsdag waren het niet de menselijke acteurs van de live-actionremake van Lady en de Vagebond die de show stalen. De harige viervoeters uit de film waren de échte sterren.

Alweer een Disney-klassieker in een nieuw jasje die een daverend succes belooft te worden.

Lady en de Vagebond

Bekende acteurs als Justin Theroux en Tessa Thompson, die de stemmen van Lady en de Vagebond inspraken, zagen er op hun best uit voor de première. Maar toch gingen alle ogen naar Rose en Monte, de twee harige hoofdrolspelers van de film. En er waren nog meer honden aanwezig: zo had Justin Theroux ook zijn eigen hond, Kuma, meegenomen. Op de rode loper deed Justin ook nog even de wereldberoemde spaghettiscène uit de klassieker na met zijn hond.

Geadopteerde honden

Ook de andere honden die in de film spelen waren aanwezig en mochten met hun baasjes op de eerste rij zitten tijdens de vertoning van de film. Vrijwel al deze honden komen uit verschillende asielen door heel Amerika en zijn inmiddels allemaal geadopteerd. Naast dat ze zichzelf nu officieel wereldster mogen noemen, zijn de honden waarschijnlijk vooral heel blij om een warm thuis te hebben gevonden.

De live-actionremake van Disney-klassieker Lady en de Vagebond is speciaal voor de nieuwe streamingdienst Disney+ gemaakt en zal vanaf 12 november op het platform te bekijken zijn.

lady & de vagebond

Bron | RTL Boulevard
Beeld | Getty Images

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via 
margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant