Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Dieren

Zo lelijk dat-ie leuk is: deze kattenmand ziet eruit als een gigantische Croc

kattenmand-hondenmand.jpg

Hoe mooi de mand ook is die je voor je kat hebt gekocht, hij ploft toch liever in een kartonnen doos neer. Misschien moet ook jíj niet meer zo kritisch zijn op het uiterlijk.

Er is nu een kattenmand gemaakt in de vorm van het meest oncharmante schoeisel ooit. Sorry, we hebben het inderdaad over Crocs: die rubberen slippers.

De droom van ieder huisdier

De mand van het merk Sasquatch Pet Beds ziet eruit als een gigantische Croc. Het is gevoerd met een nepvachtje dat geurtjes absorbeert en gewassen kan geworden. Ook houdt het huisdieren koel in de zomer en warm in de winter, zo luidt de omschrijving. Naast katten zullen kleine hondjes er ook prima in passen. De droom van ieder huisdier, zo’n enorm schoeisel. Want hoe vaak zijn jouw gympen al slachtoffer geweest van die grijpgrage klauwtjes en bijterige tandjes?

Kattenmand_Crocs_Sasquatch_Pet_Beds_Margriet

Hondenmand_Crocs_Sasquatch_Pet_Beds_Margriet

Engeland

Helaas bezorgt het merk via Amazon alleen nog in Engeland. Dus heb je daar familie en/of vrienden wonen? Dan ben je een geluksvogel. Anders is het duimen tot ze ook in Nederland verkrijgbaar zijn. Op zoek naar een andere mand? Wij vinden deze in de vorm van een haai en vrolijke tipi ook briljant.

Bron | Country Living
Beeld | iStock, Amazon

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant