Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Dieren

Dit is Freddy: de allergrootste hond ter wereld

Hij eet elke dag een kilo gemengd vlees, 250 gram steak, 300 gram lever en soms een gebraden kippetje. Hond Freddy is officieel uitgeroepen tot de allergrootste hond ter wereld. 

Freddy, een Deense dog van maar liefst een meter hoog, zal worden opgenomen in het Guinness Book of World Records. Hiermee stoot hij de in 2011 overleden Amerikaanse hond Zeus van de troon. Deze was slechts een paar centimeter kleiner.

26 bankstellen gesloopt

Baasje Claire Stoneman, een Britse taxichauffeur, heeft haar handen vol aan Freddy. Hij sloopte maar liefst 26 bankstellen, waarvan 14 stuks in zijn eerste twee levensjaren. Inmiddels is de dog zijn wilde haren wel verloren. “Freddy weet eindelijk dat banken niet zijn bedoeld om op te eten en kapot te knagen, maar om op te relaxen,” vertelt ze The Telegraph.

Dol op pindakaas

Claire had trouwens nooit verwacht dat haar Freddy zo’n joekel zou worden. Na zijn geboorte was hij zeker de helft kleiner dan zijn zusje Fleur. Misschien kwam de enorme groeispurt door zijn lievelingskostje: toast met pindakaas.

Bron | Metro

Ook interessant