Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Dieren

Met dit trucje krijg je héél makkelijk haren van je huisdier uit je vloerkleed

haren-uit-vloerkleed.jpg

Voor veel honden- en kattenliefhebbers is het een dagelijkse frustratie: de haren die overal, maar dan ook echt óveral zitten. Zelfs de beste stofzuiger is vaak niet opgewassen tegen de haren die zich hardnekkig vasthechten aan je vloerkleed. Gelukkig is er een heel handig trucje om die haren tóch makkelijk uit je vloerkleed te verwijderen.

De Britse schoonmaakgoeroe Sophie Hinchliffe kende het probleem door haar schattige cocker spaniël Henry maar al te goed. Maar ze bedacht er iets op en deelde het via Instagram Stories met haar 1,9 miljoen volgers.

Goedkope oplossing

In plaats van je dagelijks een ongeluk te stofzuigen met allerlei ingewikkelde opzetstukjes, kun je gewoon een trekker gebruiken. Je weet wel, zo’n ding waarmee je normaal je ramen of douchedeur doet. Haal hem over je vloerkleed, tapijt of stoffen bank en alle haren (en ander vuil) worden meegetrokken. Simpeler (en goedkoper) kan bijna niet!

Volgers van Sophie probeerden het trucje massaal uit en deelden het verbluffende resultaat op hun eigen accounts. Wij kunnen niet wachten om het ook uit te proberen. Tip: doe het niet te vaak, want dan beschadigen de vezels van je vloerkleed.

Artikelen van Margriet ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Libelle.nl
Beeld | iStock

M08 Cover HR JPG

Margriet 08 ligt nu in de winkel! Met daarin deze week: liefde vinden tijdens lockdown, een interview met Lilianne Ploumen,  dossier schaamte, 15x lekker weg voor 2 en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant