Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Dieren

Gezonde kat: zó zit hij (nog) lekkerder in z’n vacht!

happy-blonde-with-pet-cat-on-sofa.jpg

In samenwerking met PERFECT FIT™

Gelukkig en gezond, zo zie je je kat het liefst. Daarom wil je hem of haar natuurlijk de allerbeste voeding geven. 127 kattenbaasjes* gaven hun kat PERFECT FIT™ en zagen al snel wat gezonde voeding met hun viervoeter doet. Maar liefst 96% is super tevreden!

 

Niet zomaar brokjes 

127 baasjes testten samen met hun kat de vernieuwde PERFECT FIT™-kattenvoeding. Wat waren hun ervaringen? Om te beginnen vindt het overgrote deel van de testers PERFECT FIT™ kwalitatief hoogwaardige voeding. “Ik heb het gevoel dat ik mijn kat het allerbeste geef,” zegt Audrey (41). Ook Anneke (52) ziet verschil. “Mijn kat is meer in beweging, ondeugender en speelser!”

96% is tevreden over PERFECT FIT™

 

Een gezonde kat is een blije kat

PERFECT FIT™ draagt ook bij aan de gezondheid, vindt 95 procent van de testers. “Mijn kat oogt echt gezonder,” zegt Theodora (43). Ook Tjitske (48) merkt dat haar kat ‘letterlijk en figuurlijk beter in haar vacht zit’. PERFECT FIT™ bevat dan ook volop proteïne oftewel eiwit, iets waar katten niet zonder kunnen. Ze zijn ­er bovendien van nature gek op! De vernieuwde PERFECT FIT™ bevat gemiddeld 40% proteïne (gemiddelde over alle acht varianten).

 

Prrrr, prrrr

Bijna alle testers zien een tevreden kat, die geniet van PERFECT FIT™. “Mijn kat vindt het echt lekker, en ziet er goed uit,” zegt Linda (47). Billy (45): “Mijn kat eet lekker en gezond, wat wil je nog meer!”

Meest gegeven rapportcijfer: een 8

 

Het beste van het beste

PERFECT FIT™ is hoogwaardige kattenvoeding, ontwikkeld samen met dierenartsen en voedingsdeskundigen. Alle varianten van PERFECT  FIT™ bieden drie specifieke voordelen, aangepast aan de individuele behoeften van de kat. Denk aan ondersteuning van een sterk hart voor oudere katten, of een anti-haarbalwerking voor katten die vooral binnen zijn. Daarnaast speelt de ‘Total 5’ formule van de voeding in op de vijf meest voorkomende gezondheidsbehoeften van katten, met deze vijf voordelen als resultaat:

  • Gezonde huid en vacht
  • Gezonde urinewegen
  • Optimale gewichtscontrole en lichaamsconditie
  • Gezonde verteerbaarheid
  • Sterk natuurlijk afweersysteem

 

 

 

De PERFECT FIT™-range bestaat uit acht varianten, zodat er altijd een variant is die perfect bij je kat past. Kijk op www.perfect-fit.nl voor meer informatie.

 

 

* Op basis van onderzoek onder 127 Nederlanders door hettestpanel.nl, onderdeel van Sanoma, in februari 2017

Ook interessant