Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Dieren

Geloof ons: deze geestige hondenfeitjes wist je nog niet

qj1rr1j63hl8_selected_wide_1200.jpg

– In samenwerking met Vitakraft

Honden geven je ontzettend veel plezier en liefde. Er is niks lekkerder dan na een lange werkdag een stuk wandelen met je favoriete huisdier. En déze geestige weetjes had je nog niet eerder gezien. 

  1. Puppy’s doen pas na twaalf dagen hun ogen volledig open. Daarvoor zien ze er dus altijd nog extra snoezig uit, zo met hun oogjes half dicht.
  2. Het hebben van honden is hartstikke goed voor je: het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat zorgen voor een hond je bloeddruk verlaagt.
  3. Er bestaat een hond met een blauwe tong. Dit ras, Chowchow genaamd, komt oorspronkelijk uit China.
  4. Denk jij vaak dat je alleen maar labradors in films ziet? Dat kan heel goed kloppen. In Amerika, Canada én Engeland is dit namelijk de meest voorkomende hond in huis.
  5. Max is een populaire hondennaam, niet alleen in Nederland, maar wereldwijd.
  6. Waar onze vingerafdrukken uniek zijn, geldt dit voor een hond zijn neus. Daarom wordt z’n neus ook wel eens gebruikt om ‘m te identificeren.
  7. Er zijn hondensnoepjes waar meer dan zeventig procent vlees in zit. De Vitakraft Treaties Bits zijn namelijk onweerstaanbare vleeshapjes die met extra aandacht zijn gebakken in eigen oven. Het is een verrassend zacht vleeshapje met een heerlijke vulling en er zijn geen suikers toegevoegd. Treaties Bits zijn verkrijgbaar in meerdere smaken en bevatten geen geur-, kleur- of smaakstoffen.

    Wil jij je hond met Dierendag extra verwennen? Haal dan snel de luxe bewaardoos van Vitakraft in huis. Deze zit vol gezonde en verantwoorde verwenmomentjes voor je hond. En zelf houd je er nog gratis een luxe bewaardoos aan over. Dat is pas liefde geven! Kijk voor meer info op www.vitakraft.nl

Margriet_dierendag Vitakraft

Ook interessant