Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Dieren

Dierendagactie: ontvang een maand lang gratis voeding voor je huisdier!

vitakraft.jpg

– In samenwerking met Vitakraft – 

De hond, kat, parkiet, hamster of konijn horen gewoon bij het gezin. Niks is zo fijn als thuiskomen en verwelkomd worden door je huisdier. En daarom verdienen ze een lekker extraatje!

Op 4 oktober is het weer Dierendag en dit is hét moment om je trouwe viervoeter en gevleugelde vriendjes eens extra in de watten te leggen. Het liefst geef je ze iets wat lekker én verantwoord is. Met Vitakraft kan dat. En het leuke is: je maakt nu kans op een maand lang gratis voeding en/of snacks voor je huisdier!

Winnen
Hoe maak je kans? Op een Vitakraft-product met een actiesticker staat een unieke code vermeld die je invult op Vitakraft.nl/dierendag. Wie weet kan jij je lieve huisdier straks een maand lang trakteren op bijvoorbeeld de nieuwe voedingslijn ‘Poésie’ (de beste en lekkerste ingrediënten voor je kat), ‘Emotion’ (optimale voeding voor je knaagdier), ‘Kräcker’ (verantwoorde snacks die je vogel actief houdt) of de ‘Beef Sticks’ en ‘Treaties Bits’ (heerlijke en verantwoorde snacks voor je hond).

Vanaf 10 oktober worden de gelukkige winnaars bekend gemaakt, via de site of via de Facebookpagina van Vitakraft. Ga jij je huisdier lekker verwennen met Dierendag? Laat het Vitakraft weten en stuur je foto/bericht naar www.facebook.com/VitakraftNL.

 

Ook interessant