Margriet 50 Beeld Fotografie Joost Govers, styling Sandra Kissels, visagie Nikki van der Wijst, model Hilde via 2R Model Management
Beeld Fotografie Joost Govers, styling Sandra Kissels, visagie Nikki van der Wijst, model Hilde via 2R Model Management

Deze week in Margriet 50 (nu in de winkel!)

Het nieuwste nummer van Margriet ligt weer in de schappen. Haast je naar de winkel voor een editie vol mooie persoonlijke verhalen, lekkere recepten en meer.

Voor de fans een ware held, maar bij zijn moeder thuis is hij gewoon nog altijd dat jochie van toen. Marleen Dumfries (55) reist zo vaak als maar kan naar Milaan, waar haar zoon en Oranjeverdediger Denzel (26) woont met zijn vriendin, dochter en zoon. “Ik ben trots op wat Denzel als voetballer heeft bereikt, maar nóg trotser op zijn ontwikkeling als mens.”

Geweld tegen vrouwen

Hester, de dochter van Arsène van Nierop (75) werd in 1998 vermoord in de Mexicaanse stad Ciudad Juárez. Daarna richtte Arsène een stichting op om kwetsbare vrouwen in die stad te steunen. “De afgelopen dertig jaar zijn in die stad honderden vrouwen vermoord en de daders gingen meestal vrijuit.”

Relatietherapie

Leonie (51) lijdt erg onder de woede-uitbarstingen van Eelco (55), hij lijdt op zijn beurt onder haar reactie. Hun tienerzonen (15 en 17) zijn te vaak getuigen van de ruzies. “Jij bent degene die zich misdraagt en dan moet ik veranderen en jouw gedrag, dat niet in de haak is, accepteren, omdat je nu eenmaal zo bent?”

Ook dit lees je deze week in Margriet

Naast de mooie interviews en verhalen hierboven, lees je nog veel meer in Margriet. Wat dacht je van deze artikelen?

Margriet 50 ligt nu in de winkel. Haal ’m snel in de winkel of bestel Margriet online op lossebladen.nl.

Sanne van der LindenFotografie Joost Govers, styling Sandra Kissels, visagie Nikki van der Wijst, model Hilde via 2R Model Management

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden