Deze week in Margriet 5 (nu in de winkel!) Beeld Karlien van der Geest
Beeld Karlien van der Geest

Deze week in Margriet 5 (nu in de winkel!)

Ren snel naar de winkel, want er ligt weer een nieuw nummer van Margriet in de schappen! Ook deze week staat Margriet vol met persoonlijke verhalen, tips over hoe je kleur in je winter brengt en kun je aan de slag met de lekkerste curry gerechten.

Na de Toneelschool breekt acteur en presentator Huub Stapel (68) in 1983 door met zijn hoofdrol in De lift. Hij speelt vervolgens in films, televisieseries en theatervoorstellingen. In zijn nieuwe theatervoorstelling Alleen familie laat hij zien wat dat nou precies is, familie. En hoeveel die voor hem betekent. “Ik heb geleerd dat er weinig nodig is om gelukkig te zijn.”

Een groot geheim

Clara (62) heeft niet lang meer te leven, maar dat weten maar twee mensen uit haar omgeving: haar vriend en haar kind. En voorlopig wil ze dat zo houden. “Toen ik hoorde dat ik ziek was, wist ik meteen: dit wil ik alleen met mijn vriend en mijn kind dragen. Ik wil niet ‘de terminale vriendin’ zijn.”

Nieuwe liefde

Na een gelukkig huwelijk was Marianne Visser van Klaarwater (69), na het overlijden van haar man, bang om alleen te blijven. Maar ze werd weer verliefd, al moesten daar wel wat hobbels voor worden genomen. “Ik stapte op hem af en zei: ‘Ik vind jou een leuke man.’ Ik wilde me niet laten leiden door angst, want je bent nooit te oud om weer geluk te vinden.”

Ook dit lees je deze week in Margriet

Naast de mooie interviews en persoonlijke verhalen hierboven, lees je nog veel meer in Margriet 5. Wat dacht je van deze artikelen?

Margriet 5 ligt nu in de winkel. Haal ’m snel in de winkel of bestel Margriet online op lossebladen.nl.

Sanne van der LindenKarlien van der Geest

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden