M47 2022 Mode - denim jeans Beeld Joost Govers
Beeld Joost Govers

Deze week in Margriet 47 (nu in de winkel!)

Het nieuwste nummer van Margriet ligt weer in de winkel. Ook deze week staat het blad weer vol met de mooiste verhalen en kun je volop inspiratie opdoen. Ontdek bijvoorbeeld hoe je je spijkerstof op een chique manier kunt stylen of kom meer te weten over de fijne vakantiebestemming Serre Chevalier.

In december wordt Yvonne Keuls 91, maar ze blijft een bevlogen spraakwaterval. Een gesprek met haar springt dan ook van onderwerpen als Nederlands-Indië en de hongerwinter naar Willem Nijholt die op virtuoze wijze haar moeder vertolkte in het toneelstuk van haar boek Mevrouw mijn moeder. “Als je de humor in dingen kunt blijven zien, verzacht dat veel leed”

Borstkanker

In 2009 had Lara Jonkers (53) borstkanker met uitzaaiingen. Zes jaar geleden deed ze haar verhaal in Margriet, met vijf vriendinnen die haar door dik en dun steunden. Inmiddels hebben twee van hen ook de diagnose borstkanker gekregen en is Lara er voor hen. “Van onze vriendinnengroep was ik de eerste die borstkanker kreeg, maar helaas niet de laatste.”

Hij van Michiel van Erp

Hoe is het om de partner te zijn van een bekende Nederlander? Deze week: zakelijk directeur van het Frans Hals Museum Paul Stork (59), echtgenoot van documentaire­maker en ­regisseur Michiel van Erp (59). “We hebben een diepgevoeld vertrouwen in onze relatie, waardoor jaloezie niet speelt.”

Ook dit lees je deze week in Margriet 45

Naast de mooie verhalen hierboven, lees je nog veel meer leuks in Margriet. Wat dacht je hiervan?

Margriet 47 ligt nu in de winkel. Haal ’m snel in de winkel of bestel Margriet online op lossebladen.nl.

Sanne van der LindenJoost Govers

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden