Vrouw in teddyjas bij boom Beeld Joost Govers
Beeld Joost Govers

Deze week in Margriet 44 (nu in de winkel!)

Een nieuwe week is aangebroken en dat betekent dat er weer een nieuwe editie van Margriet in de winkel ligt. Margriet 44 is extra dik en staat in het teken van de herfst. Van de jassentrends voor de herfst tot tips om je tuin najaarsklaar te maken: je leest het allemaal in dit nummer.

Elsie de Brauw (62), actrice in de film Zee van tijd, ziet haar werk als haar redding, vertelt ze in een interview. Omdat theater een belichaming is van wat iedereen soms nodig heeft: fantasie. “In je fantasie mag je alles.”

Els Schaaper (76) is ontzettend trots op haar kleinkind Devin (15) die openlijk gay is en non-binair (iemand die zich niet thuis voelt in de binaire gendercategorieën man of vrouw). “Ik snapte niet wat dat betekent, dat je je zowel een meisje als een jongen voelt. Maar ik vind het helemaal prima.” Onlangs heeft ze samen met hem een jurk gekocht. ‘Blauw, met kant: het stond zó mooi!’ Het verhaal van Els, Devin en nog twee vrouwen die vertellen waarom een bepaald persoon een speciaal plekje in hart heeft, lees je in deze Margriet.

Stel je voor, door een erfelijke aandoening kun je steeds minder goed horen en de kans bestaat dat je uiteindelijk helemaal doof wordt. Dat overkwam Aline Sprokkereef. “Het allermoeilijkst vind ik het gevoel er niet bij te horen. Ik ben bang dat ik afgesloten raak van de buitenwereld.

Ook dit lees je deze week in Margriet

Naast de mooie interviews en verhalen hierboven, lees je nog veel meer in Margriet. Wat dacht je van deze?

  • 7 hartverwarmende herfstrecepten
  • Nog één keer verhuizen: Wat past bij je en hoe pak je het aan?
  • 5x de mooiste herfstwandelingen
  • Relatietherapie: “Hij begrijpt niet dat dit nu precies het punt is. Ik moet hem álles vragen en meestal meer dan eens. Pas dan gebeurt het”

Margriet 44 ligt nu in de winkel. Haal ‘m snel uit het schap of bestel Margriet makkelijk en snel online op lossebladen.nl.

Sanne van der LindenJoost Govers

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden