Deze week in Margriet 42
 Beeld Joost Govers
Beeld Joost Govers

Deze week in Margriet 42 (nu in de winkel!)

Margriet 42 ligt in de winkel. Ook deze week staat het tijdschrift weer boordevol mooie verhalen en kun je volop inspiratie opdoen. Kijk binnen in een huis in de Jordaan en ontdek welke kleding het best staat bij grijs haar. Ook dit lees je deze week in Margriet.

Tv- en radiopresentatrice Dieuwertje Blok (65) schreef een boek op basis van de dagboeknotities uit de jeugd van haar overleden moeder, gevonden in een oude hoedendoos. “Het is ongelooflijk om mee te kunnen kijken in het hoofd van je zestienjarige Joodse moeder aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog.”

Dankzij jou ben ik niet meer eenzaam

Eenzaamheid kan iedereen overkomen. Dan is het fijn als je mensen om je heen hebt die er voor je zijn. Vier verhalen over hoe vriendschap voor een ommekeer zorgde. Rina, Ria, Nando en Jetty delen hun verhaal. Rina (79): ‘Het gevoel van eenzaamheid sluimert altijd wel een beetje. Je moet eraan werken om het buiten de deur te houden’

Help je weerstand een handje

We gaan weer richting het najaar, en dan is extra weerstand meer dan welkom. Griep en verkoudheid zijn lastig te voorkomen, maar met goed eten, genoeg slaap en regelmatig bewegen zorg je voor een boost van je immuunsysteem. Dat scheelt toch een slok op een borrel.

Ook dit lees je deze week in Margriet 42

Naast de verhalen hierboven, lees je deze week nog veel meer in Margriet. Wat denk je van deze verhalen?

Margriet 40 ligt nu in de winkel. Haal snel een exemplaar in huis of bestel Margriet online op lossebladen.nl.

Nynke KooyJoost Govers

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden