Deze week in Margriet 41 Beeld Fotografie Karlien van der Geest
Beeld Fotografie Karlien van der Geest

Deze week in Margriet 41

Haast je naar de winkel, want er ligt weer een nieuwe editie van Margriet in de schappen! Margriet 41 staat helemaal in het teken van Engeland. Zo lees je alles over mode met Britse invloeden en delen we de leukste adresjes in Londen. Ook dit lees je deze week in Margriet.

Eerst even dit: de redactie van Margriet werkt ver vooruit om het tijdschrift te maken. Zo bedachten we vorig jaar al dat we een editie wilden maken dat volledig in het teken van Engeland staat. We hadden natuurlijk niet voorzien dat Koningin Elizabeth een dag nadat deze Margriet naar de drukker ging, zou overlijden. Het zou dus kunnen dat er teksten of beelden in het nummer staan die nu niet meer correct zijn; dat spijt ons zeer.

Lia van Bekhoven

Al 45 jaar woont Lia van Bekhoven (69) in Londen. Vanuit deze stad brengt ze verslag uit van alles wat er speelt in Groot-Brittannië. Ze ging ernaartoe voor haar grote liefde Martin, met wie ze twee zonen kreeg en dolgelukkig was. Maar drie jaar geleden overleed hij. “Ik mis hem enorm, maar wát een mazzel dat ik hem ben tegengekomen.”

Leven in een camper

Wakker worden in je camping en gewoon maar zien wat de dag je brengt. Het is precies hoe het leven van Annalies (57) eruit ziet. Met haar nieuwe geliefde waagde ze het erop en ze wil niets anders. “Het is heerlijk om geen verplichtingen te hebben.”

Doorwerken na je pensioen

Eén op de vijf Nederlanders werkt door na de pensioengerechtigde leeftijd. En waarom ook niet? Dat dachten Fernande (65) en Renee (76) ook. Na hun pensioen gingen ze gewoon weer aan het werk. Renee: “Zolang mensen mij nog willen hebben, blijf ik dit werk doen.”

Ook dit lees je deze week in Margriet 41

Naast de mooie verhalen hierboven, lees je nog veel meer leuks in Margriet. Wat dacht je hiervan?

Margriet 41 ligt nu in de winkel. Haal ’m snel in huis of bestel Margriet online op lossebladen.nl.

Banner Margriet website van het jaar Beeld Margriet
Beeld Margriet

Margriet is genomineerd in de categorie Lifestyle en die prijs willen we dolgraag winnen. Stemmen doe je hier (vergeet niet om de stem te activeren via de mail die je binnenkrijgt).

Nynke KooyFotografie Karlien van der Geest

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden