Deze week in Margriet 40 Beeld Anna Vie
Beeld Anna Vie

Deze week in Margriet 40 (nu in de winkel!)

Het nieuwste nummer van Margriet ligt weer in de winkel. Ook deze week staat het blad weer vol met de mooiste verhalen en kun je volop inspiratie opdoen. Ontdek bijvoorbeeld de lekkerste recepten met peer in de hoofdrol en kies voor duurzame mode.

Vroeger was er bij Gunay Uslu (49) thuis amper structuur. Vrijheid en een open blik des te meer. Het maakte de staatssecretaris van Cultuur en Media tot de vrouw die ze vandaag is: iemand die er helemaal voor gaat om het belang van cultuur te benadrukken. “Cultuur verbindt onze emoties.”

Beryls moeder heeft alzheimer

Beryl van Praag (52) schreef het boek Omdat je hersenen worden uitgegumd als eerbetoon aan haar tachtigjarige moeder Pia die alzheimer heeft. “De eerste keer dat ik mijn moeder eruit voorlas, moest ze huilen.”

Bovennatuurlijke ervaringen

Of je erin gelooft of niet, feit is dat sommige mensen te maken krijgen met onverklaarbare, mystieke of bovennatuurlijke ervaringen. Maar wat is dat en hoe ziet zo’n moment eruit? Neurowetenschapper Michiel van Elk vertelt erover. Ook lees je over de bijna-doodervaring van Mirjam en vertelt Bianca Nazir over het moment dat ze haar overleden oma zag.

Zo krijg je een goede nachtrust

Slapen is ontzettend belangrijk. Maar wanneer je hier ’s nachts problemen mee ervaart, kan het je ritme behoorlijk in de weg zitten. Wist je dat je ook overdag invloed kunt uitoefenen over de kwaliteit van je slaap? Van tijd nemen om op te slomen tot het zorgen voor regelmaat. We vroegen vier slaapspecialisten naar hun tips voor een goede nachtrust.

Ook dit lees je in Margriet 40

Naast de persoonlijke en inspirerende verhalen in Margriet, lees je nog veel meer. Wat denk je hiervan?

  • Van cake tot taartjes en chips: koken met gebakken peren
  • Groene keuzes: kleding in de kleuren van het seizoen (en nog duurzaam ook!)
  • Zo woon ik: een boshuis met brocante schatten
  • Tips van de seksuoloog: zo houd je het bruisend tussen de lakens
  • Genieten van het beste van drie landen: de Ardennen

Margriet 40 ligt nu in de winkel. Haal ’m snel in de winkel of bestel Margriet online op lossebladen.nl.

Nynke KooyAnna Vie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden