Deze week in Margriet 37 (nu in de winkel) Beeld Anna Vie / Judith Ann
Beeld Anna Vie / Judith Ann

Deze week in Margriet 37 (nu in de winkel!)

Een nieuwe week is aangebroken en dat betekent ook weer een nieuwe editie van Margriet. In dit extra dikke nummer nemen we je mee naar Breda, gaan we buiten grillen en lekker naar buiten met de kamerplanten.

Elle van Rijn (55) beschrijft in haar nieuwe boek het effect van de oorlog door de ogen van een Nederlandse vrouw in Nederlands-Indië. Toen ze zelf een moeder en dochter uit Oekraïne opving, kwam de realiteit van oorlog dichterbij. Ook vertelt ze over de band die ze heeft met haar ouders en over haar man en kinderen. “Ik heb mijn ouders altijd om me heen gehad en ineens realiseer ik me dat ze er een keer niet meer zullen zijn.”

Stralen in stijl

Het is altijd leuk om mee te doen met de mode, maar dan moet je je wel goed voelen bij wat je aan hebt. En er dan ook nog het beste mee in je naar boven weten te halen. Voor Janna, Resi, Marion en Roos is dat geen enkel probleem. Ze zijn modieus, maar doen er ook gewoon hun eigen ding mee. En dat stralen ze uit. Janna: “Door voor kleur te kiezen, ben ik meer aanwezig en zichtbaar.”

Beperkingen accepteren

Wil (63) kreeg 25 jaar geleden de diagnose MS. Haar leven wordt flink beïnvloed door deze zenuwziekte, maar ondanks alles blijft ze optimistisch: “Wat er ook gebeurt, we maken er het beste van.”

Mijn vakantieliefde bleek de ware

We droomden er stiekem allemaal weleens van, maar meestal bleef het toch bij een kortstondige vakantieromance. Maar voor deze drie stellen liep het anders. Zij kozen voorgoed voor elkaar. Meteen, met wat horten of stoten of na een lange tijd. “We hebben onze kinderen die prachtige plek laten zien waar de liefdesgeschiedenis van papa en mama ooit begon.”

Ook dit lees je in Margriet 37

Naast deze interviews en persoonlijke verhalen staat er nog veel meer leuks in deze Margriet. Wat dacht je hiervan?

Nynke KooyAnna Vie / Judith Ann

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden