Deze week in Margriet 3 (nu in de winkel!)  Beeld Fotografie Karlien van der Geest
Beeld Fotografie Karlien van der Geest

Deze week in Margriet 3 (nu in de winkel!)

Het nieuwste nummer van Margriet ligt weer in de schappen. Haast je naar de winkel voor een nieuwe editie vol mooie persoonlijke verhalen, lekkere budgetrecepten en leuke uitstapjes.

Het leven van Annemarie Oster (80) stond de laatste jaren vooral in het teken van mantelzorgen voor haar man. Ze schreef er het boek Mantelliefde over. Sinds zijn dood mist ze hém, vanzelfsprekend, maar probeert ze ook weer wat van het leven te maken. “In deze tijd waarin iedereen alleen maar mooi weer speelt, vind ik het zinvol om ook de negatieve kanten te beschrijven.”

Daar komt de bruid

Het was al haar hele leven een grote wens om te trouwen, maar het kwam er maar niet van. Totdat Annet Goede (59) haar huidige liefde Pieter ontmoette. “Ik heb altijd gezegd dat ik wilde trouwen, maar ik besefte pas hoe graag ik het wilde toen Pieter me vroeg.”

Omaconcurrentie

Als oma wil je je kleinkinderen graag een beetje verwennen. Maar dat wil de ‘ándere’ oma natuurlijk ook. En wat nou als die kleinkinderen stiekem (of minder stiekem…) een voorkeur voor háár hebben? Marjan van den Berg ging op onderzoek uit naar de stille strijd die er soms is tussen grootouders en ging te rade bij mede-oma en psycholoog Annette Heffels.

Ook dit lees je deze week in Margriet

Naast de mooie interviews en verhalen hierboven, lees je nog veel meer in Margriet. Wat dacht je van deze artikelen?

Margriet 3 ligt nu in de winkel. Haal ’m snel in de winkel of bestel Margriet online op lossebladen.nl.

Sanne van der LindenFotografie Karlien van der Geest

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden