M02-2023 MODE_Miss Sporty Beeld Dana van Leeuwen
Beeld Dana van Leeuwen

Deze week in Margriet 2 (nu in de winkel!)

Haast je naar de winkel, want er ligt weer een nieuwe editie van Margriet in de schappen. Ook deze week is het magazine weer gevuld met persoonlijke verhalen, trends op het gebied van mode en beauty, lekkere recepten en meer.

Na het overlijden van haar man Onno was zangeres, muzikant, regisseur en schrijver Leoni Jansen (67) naar eigen zeggen ‘gek van verdriet’. Maar behept met behoorlijk wat positiviteitsgenen ging ze ervoor: voluit leven. Met behulp van muziek natuurlijk, haar grote passie die haar maakt tot wie ze is. “Ik vind dat vrouwen niet bescheiden mogen zijn, dus ben ik dat ook niet.”

Jij krijgt van mij een wit paard cadeau

De Spaanse Amalia (65) groeide op in rijkdom, maar alles stortte in toen het familiekapitaal verdampte. Amalia’s vader weigerde de waarheid onder ogen te zien. Over die periode schreef ze een boek: Jij krijgt van mij een wit paard cadeau. “In plaats van de tering naar de nering te zetten, bleef mijn vader tegenover de buitenwereld mooi weer spelen en gaf hij onverminderd geld uit.”

Goede voornemens volhouden

Goede voornemens: je maakt ze vol goede moed aan het eind van het jaar, maar in januari verval je alweer snel in je oude gewoonten. Lanke (57) maakte wél een succes van haar voornemens. “Ik wilde vooral uit het keurslijf breken. Vaker doen wat ik wíl, in plaats van wat móét. Mijn motto is nu: bij twijfel, dóén.”

Ook dit lees je deze week in Margriet

Naast de mooie interviews en verhalen hierboven, lees je nog veel meer in Margriet. Wat dacht je van deze artikelen?

Margriet 2 ligt nu in de winkel. Haal ’m snel in de winkel of bestel Margriet online op lossebladen.nl.

Sanne van der LindenDana van Leeuwen

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden