null Beeld

Déze vier sterrenbeelden zijn het snelst chagrijnig

Sommige mensen stappen nét wat vaker met het verkeerde been uit bed dan de ander. Dit hoeft niet te betekenen dat ze de hele dag chagrijnig zijn: het ene moment is er nog niets aan de hand en het andere moment is het lontje al opgebrand.

Deze situatie is herkenbaar voor de volgende sterrenbeelden:

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen kunnen het niet goed verbloemen als ze chagrijnig zijn. Als iemand iets onaardigs zegt of kritiek uit, kan het humeur al omslaan en kun je het direct van het gezicht aflezen. Soms blijft de Schorpioen hangen in een chagrijnige bui, omdat zijn negatieve gevoelens versterken door naar harde, verdrietige en boze muziek te luisteren. Schorpioenen worden weer vrolijk door een leuk of grappig verhaal te vertellen.

Ram (21 maart - 19 april)

Een Ram deelt graag zijn of haar gevoelens met een ander die hij of zij vertrouwt. Dus in een opwelling kan een Ram ook dingen zeggen die onaardig zijn waardoor hij of zij chagrijnig overkomt. Gelukkig kunnen Rammen goed relativeren en kunnen ze het ene moment denken dat alles tegenzit maar het andere moment realiseren dat ze zich niet druk hoeven te maken. Aan sommige situaties kun je nou eenmaal niets veranderen.

Lees ook: Chagrijnig? Van deze voeding word je zó weer vrolijk

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De Kreeft is heel emotioneel en voelt daardoor elke emotie intenser dan andere sterrenbeelden. Kreeften kunnen enorm blij zijn - wat je ook niet zal ontgaan - maar daarentegen geldt ook het tegenovergestelde. Als een Kreeft een kleine irritatie heeft, merk je dat gelijk. Een goed humeur kan dan ook plotseling omslaan. Gelukkig weet de Kreeft wat te doen bij chagrijnig zijn: even terugtrekken om af te koelen en voor je het weet zijn ze weer in een goede bui!

Tweelingen (21 mei - 20 juni)

Tweelingen zijn in eerste instantie niet chagrijnig, dit lijkt alleen maar zo omdat ze kort door de bocht kunnen zijn. Toch vragen vrienden, collega's en kennissen zich weleens af of ze chagrijnig zijn en vragen dit ook. Na deze vraag zijn ze wél chagrijnig. Gelukkig weten de vrienden die dichtbij staan dat Tweelingen het niet vervelend bedoelen en is het vaak van korte duur.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Tipsenweetjes.nl

Beeld | iStock

Tanja van Kempen

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden