null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Déze twee sterrenbeelden zijn het koppigste (en déze twee het minst)

Is jouw wil wet? Blijf je stug volhouden dat jij altijd gelijk hebt? En ben je ontzettend eigenwijs? Blijkbaar kan je daar zelf niet zoveel aan doen, maar komt dat door de stand van de sterren. Er zijn namelijk twee sterrenbeelden die het koppigste zijn van alle tekens. 

En déze twee sterrenbeelden waaien juist het makkelijkst met alle winden mee.

De twee koppigste sterrenbeelden

Dat jij altijd gelijk moet hebben en dat de dingen altijd op jouw manier moeten gaan, dat zou wel eens aan je sterrenbeeld kunnen liggen. De twee onderstaande sterrenbeelden zijn namelijk de koppigste.

Stier

Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan wensen we degene die jouw plannen wil veranderen veel sterkte. Als jij eenmaal iets in je hoofd hebt, dan moet het gaan zoals jij dat wil. Daarnaast houd je graag vast aan tradities en routine, waardoor je behoorlijk star kunt zijn. Als donderdagavond bijvoorbeeld de vaste spelletjesavond in huis is, dan voel jij er weinig voor om ineens iets anders te gaan doen. Die vastigheid geeft je een gevoel van veiligheid en als andere je daardoor als koppig zien, dan is dat maar zo.

Steenbok

Ben jij een Steenbok? Dan kun je behoorlijk koppig zijn. Dat komt vooral omdat je vaak een duidelijk doel voor ogen hebt waarvan je vastbesloten bent om dit te bereiken, ongeacht wat voor obstakels er op je pad komen. Je plant het liefst alles zorgvuldig tot in de puntjes uit en hebt daarbij geen behoefte aan suggesties van anderen.

Lees ook:

Dit zegt je sterrenbeeld over je seksleven (en dít is je beste match in bed)

De twee minst koppige sterrenbeelden

Zo koppig als een Stier en Steenbok zijn, zo makkelijk kunnen de twee onderstaande sterrenbeelden de touwtjes uit handen geven.

Tweelingen

Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Dan heb je er absoluut geen moeite mee als plannen worden omgegooid of als iemand met een beter voorstel komt. Jij past je makkelijk aan en ziet wel hoe het loopt. Strakke afspraken en harde deadlines waar je je aan móet houden, daar ben jij juist lichtelijk allergisch voor.

Vissen

Ben jij Vissen? Dan ben je een ster in het aanvoelen van anderen. Je gaat makkelijk met de stroom mee en hoeft niet zo nodig je eigen mening door te drammen. Het gaat jou er vooral om dat iedereen zich prettig voelt en als dat betekent dat daardoor het koppige plan van een Stier of Steenbok wordt uitgevoerd, vind je dat geen probleem. Alleen in je eigen vrije tijd ontspan je graag zoals jij dat wil met een momentje voor jezelf.

Bron | PureWow

Beeld | Getty Images

null Beeld

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Maryse de BruijneGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden