Tatoeage sterrenbeeld Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Deze tatoeage past het beste bij jouw sterrenbeeld

Een tatoeage nemen is niet zomaar iets, want deze zit voor altijd op je lichaam. Als je graag een persoonlijke tatoeage wilt, kun je eens via je sterrenbeeld nagaan wat het beste bij jou past.

Women’s Health zette verschillende designs op een rij aan de hand van jouw sterrenbeeld.

Tatoeage die past bij je sterrenbeeld

Ieders sterrenbeeld wordt gekenmerkt door bepaalde karaktereigenschappen. Deze kunnen door een symbool worden weergegeven. Wil je laten zien dat je trots bent op je karaktertrekken en dit laten vereeuwigen op je lichaam? Met deze inspiratie zit er vast een mooie voor jou bij.

Steenbok

Jij als Steenbok staat met beide benen op de grond, bent vastbesloten, hardwerkend en doelgericht. Een tatoeage met woorden is ideaal voor dit sterrenbeeld.

Waterman

De Waterman wil van de wereld een betere plek maken. Ze willen dat iedereen met elkaar in verbinding staat. Ze houden van cultuur, reizen en hebben vaak een originele geest. Een mandala - het symbool van het universum - is iets voor jou.

Vissen

Vissen zijn dromerig, emotioneel en romantisch. Dat is lastig om in één tatoeage te vatten. Een tatoeage die bij jou past is er een om bij weg te dromen: een vlinder bijvoorbeeld.

Ram

Rammen zijn stoer, spontaan en competitief. Ze geven graag hun energie door en kunnen behoorlijk doortastend zijn. Een symbool dat je richting geeft, past hier goed bij. Maar ook een moedig dier als een ram of juist een tijger passen goed bij dit sterrenbeeld.

Stier

Stieren zijn mensen met een nuchtere persoonlijkheid. Ze houden van het goede leven en vinden het oké om zichzelf te verwennen met mooie dingen. Je bent romantisch en sentimenteel waarbij je nek een belangrijk plekje is op je lichaam, en dus ook de beste plek voor een tatoeage. Palmbomen staan voor een beloning en plezier, maar dan wel een tropische.

Tweelingen

Tweelingen zijn serieus, maar wel extrovert. Ze staan vaak op het punt om (opnieuw) vleugels uit te slaan. Dit is dan ook een mooi symbool voor een tatoeage. Vogels, veren en vleugels staan voor de lichtheid van jouw geest.

Kreeft

Kreeften zijn echte familiemensen. Ze houden ervan om in een stabiele wereld te leven, dus ga voor een anker, een hartslag, een hartje of een geboortedatum- of jaar van een dierbare.

Leeuw

Leeuwen houden van aandacht. Vrouwen met dit sterrenbeeld zijn levendig, expressief en erg doelgericht. Een tatoeage van een kroontje of een leeuw past hier goed bij.

Maagd

De Maagd is een denker en van de details en de logica. Een geometrische tatoeage past daar goed bij. Maar gezien je ook altijd in je hoofd blijft malen, is een quote ook wel wat voor jou.

Weegschaal

De Weegschaal is graag veel met de mensen om haar heen. Of het nou haar beste vriendin is, partner of moeder: ze is niet graag alleen. Rechtvaardigheid is een sterk symbool voor de Weegschaal, maar ook een hemellichaam past perfect bij dit sterrenbeeld.

Schorpioen

De Schorpioen wordt geleidt door overvloed aan passie. Een rozentatoeage staat voor alle verlangens. En dat mag ook best een tikje mysterieus zijn.

Boogschutter

Een Boogschutter is reislustig, dus een tatoeage die je innerlijke reislust weergeeft zou perfect zijn voor jou. Denk hierbij aan globes, quotes of wellicht een kleine tatoeage op een verborgen plek.

Bron | Women’s Health

Tanja van KempenGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden