Margriet logo
avontuurlijke sterrenbeelden Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Déze sterrenbeelden zijn het meest avontuurlijk

Houd je van avontuur en ben je altijd klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zou dat wel eens aan je sterrenbeeld kunnen liggen. Hoewel de meesten van ons wel houden van af en toe een beetje plezier hebben, vinden mensen met déze sterrenbeelden het heerlijk om tijdens echt buiten hun comfortzone te treden.

Staat jouw sterrenbeeld erbij?

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Is jouw sterrenbeeld Waterman? Dan zal je alles een keer proberen en beoordeel je een situatie nooit totdat je het zelf meemaakt. Je hebt veel zelfvertrouwen en zoekt geen bevestiging van anderen. Verder volg je niet de laatste modetrends en ga je niet zomaar een populair, nieuw restaurant binnenlopen om op te scheppen. Ook ben je origineel en inventief. Kortom, dit maakt jouw de perfecte vriend om de volgende keer op te bellen als er iets nieuws wordt geprobeerd.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Schorpioenen staan ​​bekend om hun liefde voor mysterie en het onbekende. Wanneer andere tekens een uitdaging uit de weg gaan, duikt dit dappere waterteken voorover. Je bent niet bang om je dromen te volgen en de diepere kanten van je emoties en relaties te verkennen. Het leven zit vol onverwachte situaties en Schorpioenen zouden altijd liever in het moment leven dan proberen plannen te maken voor de toekomst. Ze nemen onverwachte uitdagingen aan als een kans om te groeien en te bloeien: dit sterrenbeeld is hartstikke avontuurlijk.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Geen enkel teken gaat meer met de stroom mee dan Vissen. Je bent altijd in voor spontane plannen met vrienden. Terwijl sommige mensen de voorkeur geven aan structuur en details in hun leven, weet jij dat soms de beste herinneringen worden gemaakt wanneer iedereen leunt op spontaniteit. Je weet elke situatie aan te pakken en er een onvergetelijke ervaring van te maken. Of je nu iemand zoekt om mee te rijden terwijl je boodschappen doet of je een last-minute reis boekt, je zal zelden een kans afslaan om mee te doen. Hoewel je misschien niet de drijvende kracht bent achter het maken van de plannen zelf, kun je altijd op jouw rekenen om op avontuur te gaan.

Tweelingen (21 mei t/m 21 juni)

Extravert en charmant, er is nooit een saai moment wanneer dit teken in de buurt is. Je bent erg sociaal in grote groepen en houdt ervan om het feest gaande te houden. Je maakt je nooit zorgen over het vasthouden aan een schema of een vijfjarenplan. Je ziet elke uitdaging als een kans om iets nieuws over jezelf en andere mensen te leren. Je vindt het leuk om mensen uit alle lagen van de bevolking te kunnen ontmoeten en je volledig te kunnen onderdompelen in een nieuwe cultuur, land of gemeenschap. Je besteedt liever je tijd aan het stuiteren van de ene plaats naar de andere dan dat je te lang ergens neerstrijkt.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Als de leider van de dierenriem wordt Ram het meest enthousiast om iets als eerste te doen: zeker een van de sterrenbeelden die avontuurlijk zijn, dus. Als er een nieuw avontuur te beleven is, zal je als Ram de eerste zijn om het uit te proberen. Je staat ​​bekend als sensatiezoeker, omdat je er alles aan zult doen om de adrenalinestoot te ervaren door als eerste een uitdaging aan te gaan. In veel opzichten staat Ram bekend als een beetje impulsief als het gaat om het nemen van beslissingen. Je denkt vaak aan de uitkomst in plaats van aan de mogelijke uitdagingen waarmee je te maken kunt krijgen. Het leven is geen kijksport en Ram zal er nooit voor kiezen om op de bank te zitten. Je hebt er daarom ook geen problemen mee om je grenzen te verleggen.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Als het op astrologie aankomt, is Boogschutter bijna synoniem met het woord avontuurlijk. Je staat ​​algemeen bekend om je risicovolle gedrag, dorst naar kennis en radicaal optimisme. Je past je niet zomaar aan en je geeft er de voorkeur aan je sociale kring te stapelen met even zorgeloze mensen. Een van de redenen wat jou zo avontuurlijk maakt, is de overtuiging dat fouten de beste lessen in het leven zijn. Je doet liever heel veel moeite en spectaculair falen dan een leven leiden waar niets spannends gebeurt. Je hebt het gevoel dat je niets te verliezen hebt, behalve de kans om een geweldig iemand te zijn.

Bron | Best life

Sanne van De WeteringGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden