null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Déze sterrenbeelden zijn de slechtste huisgenoten tijdens lockdown

Nu we nog steeds veel tijd thuis doorbrengen, kunnen ook de irritaties met de mensen waarmee je woont steeds wat verder oplopen. Met name als jullie persoonlijkheid nog wel eens kunnen clashen. Vooral mensen met déze sterrenbeelden zijn niet de ideale huisgenoot tijdens de lockdown.

De experts van Psychic Sofa hebben vijf sterrenbeelden uitgekozen waarmee je écht geen ruimte wilt delen tijdens de lockdown. Met een knipoog natuurlijk, want je wilt ook niet zonder ze.

Waterman

Sorry Waterman, maar jij bent écht niet de ideale huisgenoot tijdens de lockdown. Of je nu leeft met een partner, vriend(in), kind of ouder; de kans is groot dat er wat problemen ontstaan. Je bent van nature eigenwijs en geeft niet snel op tijdens een discussie of ruzie. En die ontstaan vaak juist weer door die eigenwijsheid. Helemaal tijdens de lockdown kan de spanning daarom soms hoog oplopen; we zijn allemaal wat sneller kribbig dan anders. En als je dan ook een ander nog geen gelijk wilt geven of het strijdbijltje wilt begraven, ben je helaas geen ideale huisgenoot in deze situatie.

Schorpioen

Schorpioenen zitten vol passie en staan 100 procent achter wat ze denken, doen en vinden. Heel fijn, máár tijdens een lockdown kan dat voor best intense situaties zorgen. Kleine dingetjes kunnen daarom met Schorpioenen snel uit de hand lopen tot een grote discussie. Vooral als een Schorpioen samenwoont met een Waterman of een Leeuw, kan dat soms nogal heftig zijn. Gelukkig kan het ook heel goed gaan, als je een beetje rekening houdt met elkaar.

Lees ook:

De schaduwkant van je sterrenbeeld ontdek je door de Zwarte Maan

Stier

Ook de Stier kan net als de Waterman soms nogal eigenwijs en koppig zijn. Aan de ene kant zorgt dat ervoor dat ze echte volhouders zijn, maar tijdens lockdown is dat niet altijd ideaal. Is je partner een Stier en praat hij of zij te hard tijdens Zoom-meetings, dan zal commentaar bijvoorbeeld niet op prijs gesteld worden. En juist dat soort kleine irritaties hebben veel koppels vaak in deze coronatijd.

Leeuw

Als Leeuw loop je liever weg bij een ruzie of heftige discussie, maar tijdens de lockdown en vooral door de avondklok is dat natuurlijk lastig. En als je dan niet de ruimte krijgt om even tot rust te komen, kunnen de irritaties flink oplopen. De Leeuw is ook vaak de ster van de show en houdt wel van aandacht, dus als ‘ie dat niet genoeg krijgt kunnen er nog meer ergernissen ontstaan. Af en toe even knuffelen dus, als je samen met een Leeuw in één huis woont.

Ram

Ook de Ram mag niet ontbreken in dit lijstje met sterrenbeelden waarmee je beter níet kunt leven in de lockdown. Rammen houden ervan om in controle te zijn over een situatie, en laten we dat nu al een jaar níet zijn. Omdat ze niet kunnen bepalen wat er in de wereld gebeurt, proberen ze dat daarom wel binnen de muren van het huis. Daardoor kunnen ze nog weleens botsen met huisgenoten, die net wat anders denken of vinden. En toegeven dat ze iets verkeerd doen, daar is de Ram meestal ook niet zo weg van..

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Metro UK

Beeld | Getty Images

null Beeld

Margriet 08 ligt nu in de winkel! Met daarin deze week: liefde vinden tijdens lockdown, een interview met Lilianne Ploumen, dossier schaamte, 15x lekker weg voor 2 en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ilse van RoekelGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden