Sterrenbeelden grootste flirts Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Déze sterrenbeelden zijn de grootste flirts

Ben jij een echte flirt? Weet jij precies hoe je iemand helemaal moet inpakken met slechts één verleidelijke blik? En heb je van nature een hele grote dosis charme om je heen hangen? Blijkbaar staat het in de sterren. Er zijn namelijk zes sterrenbeelden die de grootste flirts zijn van alle tekens.

Misschien heb je het zelf niet eens door, want voor déze sterrenbeelden is flirten hun tweede taal.

Déze sterrenbeelden zijn de grootste flirts

Of het nou komt door je direct aanpak, je extreem sociale kant of juist je spontaniteit en passie, als we de sterren mogen geloven zijn de onderstaande sterrenbeelden de grootste flirts.

Waterman

Ben jij een Waterman? Dan heb jij vaak niet eens door dat je enorm aan het flirten bent. Je bent van nature heel vriendelijk en nieuwsgierig en dat kan voor anderen heel vleiend aanvoelen. Al die vriendelijkheid en onverdeelde aandacht die jij je gesprekspartner geeft, wordt daardoor vaak als flirten aangezien.

Weegschaal

Van alle sterrenbeelden ben jij misschien wel een van de grootste flirts, Weegschaal. Je kunt heel direct zijn en dat is meteen ook jouw flirt-stijl. Je komt van nature heel charmant op anderen over en weet precies hoe je mensen hiermee voor jouw karretje kunt spannen. Pas alleen wel op dat je niet richting manipulatief gaat.

Leeuw

Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Dan ben je niet vies van een beetje aandacht. En die weet je vaak te bemachtigen door er flink op los te flirten. Jij bent daarom ook niet bang om al je charmes in de strijd te gooien om precies te krijgen wat je wil.

Boogschutter

Jij kunt als een van de beste schaamteloos flirten, Boogschutter. Je bent dol op vrijheid, verlegt graag je grenzen en bent een enorme flapuit. Daardoor is een plagende, flirterige opmerking al snel gemaakt en staat subtiel flirten niet in jouw woordenboek. Hierdoor kun je achteraf soms spijt hebben van wat je hebt gezegd, maar meestal zorgt het wel voor een goed verhaal.

Tweelingen

Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Dan ben je extreem sociaal. En dat resulteert er vaak ook in dat je er met iedereen lustig op los flirt. Dat betekent dus niet altijd dat jij op romantisch vlak interesse hebt, maar je vindt het gewoon leuk om het gesprek wat spannender te maken door een beetje te flirten.

Ram

Jij staat bekend als spontaan en gepassioneerd, Ram. Hoewel het sommige andere sterrenbeelden niet uitmaakt met wie ze flirten, word jij pas een van de grootste flirts als je iemand echt leuk vindt. Door je impulsiviteit ga je vaak recht op je doel af, nadenken over je acties doe je meestal pas daarna.

Bron | Best Life

Maryse De BruijneGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden