Déze sterrenbeelden zijn de beste familieleden
 Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Déze sterrenbeelden zijn de beste familieleden

Binnen een familie krijg je te maken met veel persoonlijkheden. Van die ene nieuwsgierige tante, tot de beschermende vader. Maar in families kunnen al deze persoonlijkheden nog weleens botsen. Volgens de sterren zijn er vijf sterrenbeelden die je het beste in je familie kunt hebben.

Het staat in de sterren gescheven: déze sterrenbeelden zijn de beste familieleden.

Ram (21 maart – 20 april)

Als Ram ben je het coolste familielid. Je bent die ene tante die altijd voorstelt om leuke uitstapjes te maken of avontuurlijke dingen wil doen. Verder ben je enorm aardig en hebben familieleden je graag in de buurt.

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Tweelingen zijn vrolijk, enthousiast en heel gemotiveerd. Daarom ben je het ideale familielid, omdat je met iedereen een goede band hebt. Je maakt van je leven één groot feest en familieleden nodigen je dan ook graag uit, doordat je voor veel gezelligheid zorgt.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Als er ruzie is in de familie ben jij altijd de persoon die voor vrede zorgt, Weegschaal. Je hebt veel inzicht en wijsheid in je, waardoor familieleden altijd bij je terecht kunnen voor advies.

Boogschutter (23 november – 22 december)

Als Boogschutter sta je altijd voor iedereen klaar en staat het welzijn van je familie op één. Je hart staat altijd open en je houdt ervan om je familieleden gelukkig te maken. Je familie houdt van je vrijgevochten karakter en heeft je graag om zich heen.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Je bent hét betrokken familielid dat altijd voor anderen klaarstaat, Steenbok. Je let altijd heel goed op hoe het met je familie gaat. Hoewel je veel persoonlijkheid hebt, ben je ook teder, zorgzaam en liefdevol. Hierdoor respecteren je familieleden je enorm.

Bron | Timesofindia

Lisa MancheGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden