Deze sterrenbeelden ervaren positivie gevolgen van volle maan Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Déze sterrenbeelden voelen de meeste positieve gevolgen van de volle maan

De volle maan van vrijdag 12 augustus stond helemaal in het teken van het sterrenbeeld Waterman. Bij dit sterrenbeeld staan vrijheid en individualiteit centraal. Dus voel jij je ineens heel zelfverzekerd of heb je een eindelijk een doel bereikt wat lang op zich heeft laten wachten? Dan zou dat zomaar eens te maken kunnen hebben met je sterrenbeeld en de afgelopen volle maan.

Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

Stier

Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan heeft de volle maan jouw nieuwe kracht gegeven en kun je nu goed reflecteren op je carrière, sociale positie en reputatie. Je heroverweegt je professionele doelen en wil misschien zelfs een nieuwe richting inslaan. Je hebt veel in je mars, dus als je écht wil, kun je iets ongelooflijks creëren. Dankzij de sterke energie van de volle maan lukt het je om doelen te bereiken.

Leeuw

Als jij een Leeuw bent, dan weet je van jezelf dat je zelfverzekerd bent en graag in het middelpunt van de belangstelling staat, maar de kracht en energie van de volle maan maakt deze zelfverzekerdheid nog sterker. Verder heeft deze volle maan er ook voor gezorgd dat jij eindelijk klaar bent om te kijken naar je persoonlijke relaties, zowel op een vriendschappelijk en romantische manier. Ook ben je bereid om eventuele conflicten op te lossen, want van ruzie wordt niemand een beter persoon en ook een Leeuw niet.

Schorpioen

Als Schorpioen heb jij de laatste tijd hard gewerkt aan je carrière. Je bent bijna een workaholic geworden, die zich in elke taak verdiept en alles op zich neemt. En hard werken wordt uiteindelijk beloond! Stiekem ben je echt trots op jezelf, al durf je dat misschien niet zo snel toe te geven. Gelukkig heeft de volle maan je kracht gegeven om je naasten weer de aandacht te geven die zij verdienen.

Waterman

Deze volle maan stond helemaal in het teken van de Waterman. Het is dus geen wonder dat dit sterrenbeeld ook de meest positieve gevolgen zal voelen van de volle maan. De kracht van de volle maan heeft je laten onderzoeken welke richting je precies op wil gaan. Je kunt hierdoor eindelijk gerichte doelen stellen. De Waterman heeft tijdens deze volle maan een soort transformatie doorgemaakt en dat werpt uiteindelijk ongewenste bagage af.

Bron | Freundin

Sanne van De WeteringGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden