Déze sterrenbeelden houden nóóit hun mond (en deze zeggen juist heel weinig) Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Déze sterrenbeelden houden nóóit hun mond (en deze zeggen juist heel weinig)

Ben jij een echte kletskous? Als we de astrologie mogen geloven dan ligt het helemaal aan de sterren dat jij altijd met iedereen een praatje móét maken. Er zijn namelijk vier sterrenbeelden die wel heel veel praten.

En twee sterrenbeelden zijn juist liever stil, dan dat ze het woord krijgen.

Déze sterrenbeelden praten het meest

Kun jij je mond echt nóóit houden? Dan heb je waarschijnlijk een van de onderstaande vier sterrenbeelden. Met jou weet je in ieder geval zeker dat er nooit een ongemakkelijke stilte zal vallen.

Tweelingen

Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Dan raak je echt nooit uitgepraat. Dit teken wordt geregeerd door de planeet Mercurius. En laat die planeet nou bekend staan als de planeet van communicatie. Je kunt er dus helemaal niks aan doen dat jij zo’n kletskous bent. Daarnaast ben je goed in snel schakelen, waardoor je precies weet hoe je een gesprek opgang kunt houden.

Boogschutter

Ben jij een Boogschutter? Dan kun je in al je enthousiasme urenlang blijven praten over onderwerpen die jou fascineren. De beste manier om jou stil te krijgen is door je iets nieuws te leren of te laten lezen, waar je je vervolgens weer helemaal in weet te verdiepen. Daarnaast ben je eerlijk, vrolijk en vriendelijk en dat maakt je een hele fijne gesprekspartner waarbij anderen zich graag voor je openstellen.

Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw is extravert en staat daardoor open voor een praatje met iedereen. Ben jij een Leeuw? Dan neem jij graag de leiding in een gesprek. De valkuil daarbij is wel dat het soms net iets te veel over jezelf kan gaan. Pas daar dus voor op.

Waterman

Is jouw sterrenbeeld Waterman? Dan heb je vaak iets meer tijd nodig voordat het gesprek echt op gang komt. Maar als dat eenmaal gebeurt, dan weet je van geen ophouden. Je hebt altijd allerlei grappige weetjes en feitjes achter de hand en bent goed in het observeren van situaties. Een gesprek met jou is altijd interessant, al kan het voor je gesprekspartner soms lastig zijn om er nog een woord tussen te krijgen.

Lees ook:
Wees gewaarschuwd: déze 3 sterrenbeelden roddelen het vaakst

Déze sterrenbeelden zijn het stilst

Zoveel als de bovenstaande sterrenbeelden kunnen praten, zo stil zijn de volgende twee sterrenbeelden.

Steenbok

Ben jij een Steenbok? Dan ben je dol op hard werken. En heel eerlijk gezegd is al dat geklets van collega’s voor jou daarbij eerder een obstakel, dan dat je hiervan kunt genieten. Jouw motto? Als je niks nuttigs te zeggen hebt, zeg dan niks. Krijg jij toch het woord? Dan houd je dit het liefst kort, maar krachtig. Wel zo effectief.

Schorpioen

Is jouw sterrenbeeld Schorpioen? Dan luister je liever dan dat je zelf praat. Terwijl iedereen druk aan het kletsen is, onthoud jij precies wat je aan roddels en geheimen moet weten. Jij zult zelf zelden impulsief iets uitkramen, want je kiest je woorden liever zo zorgvuldig mogelijk en deelt niet te veel over jezelf. Niet gek dat dit sterrenbeeld vaak als mysterieus wordt gezien.

Bron | Elite Daily, Your Tango
Beeld | Getty Images

Maryse De BruijneGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden