Drie sterrenbeelden beleven een geweldig en creatief Pasen. Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Deze sterrenbeelden gaan een geweldig Pasen tegemoet

Het is bijna Pasen en met het weer zit het dit weekend in ieder geval al goed. Maar voor drie sterrenbeelden zal de zon tijdens Pasen nog een beetje extra gaan schijnen.

Deze drie sterrenbeelden zitten aankomend weekend met een grote glimlach aan het paasontbijt.

Jupiter en Neptunus

De paasweek begint dit jaar astrologisch gezien met een conjunctie van Jupiter en Neptunus. De twee planeten voeren samen een bijzondere kracht uit op de twaalf tekens in de dierenriem. Met name drie sterrenbeelden beleven tijdens Pasen een periode vol creativiteit, energie en motivatie. Staat je sterrenbeeld ertussen?

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

De planeten Jupiter en Neptunus zorgen voor een bak aan inspiratie bij Vissen. Van het schilderen van paaseieren tot het lenteklaar maken van je huis of het uitproberen van een nieuw recept. Het zal een creatief paasweekend worden, Vissen. Daarnaast kun je aankomende dagen op je onderbuikgevoel vertrouwen. Je intuïtie zal je helpen om de juiste beslissingen te nemen.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Schorpioen gaat een heerlijke en ontspannen Paasweek tegemoet. In plaats van je in te houden en te observeren zoals je normaal gesproken doet, zal je tijdens Pasen juist heel creatief zijn. Je voelt je in topvorm en bent klaar om verschillende ideeën en fantasieën in deze creatieve fase uit te voeren.

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Misschien zal niet alles gaan zoals je het gepland hebt tijdens Pasen, maar er is geen reden om je zorgen te maken, Boogschutter. Jupiter en Neptunus zullen het vuurteken overspoelen met optimisme, wilskracht en assertiviteit. Hierdoor zul je alle uitdagende situaties moeiteloos kunnen veranderen naar je eigen voordeel. Dit biedt een hoop kansen en perspectieven, die ook na Pasen zouden kunnen blijven gelden.

Bron | Freundin

Lisa MancheGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden