Sterrenbeeld kleuren kleding Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Deze kledingkleur past het best bij jouw sterrenbeeld

Hangt jouw kledingkast vol met allemaal verschillende kleuren? En ben je nog op zoek naar die ene kleur die jouw persoonlijkheid nu echt laat stralen? Volgens de astrologie is er één bepaalde kleur die jij zou moeten dragen op basis van je sterrenbeeld.

Rood, blauw of toch geel?

Ram

Maria Hayes, astroloog, legt uit aan Best Life dat dit energieke, actieve en briljante teken veel rood draagt ​​om deze eigenschappen te versterken. Volgens Hayes helpt de kleur rood hun drive te verbeteren en zichzelf gemotiveerd te houden, terwijl ze doorgaan met het uitvoeren van hun taken.

De internationale astroloog en bestsellerauteur Linda Berry is het ermee eens: “Rood trekt altijd de aandacht en wordt als eerste opgemerkt, omdat het vaak roem en reputatie vertegenwoordigt. Dit teken is spontaan en moedig, waardoor ze gedurfde kleding nodig hebben om hun persoonlijkheidskenmerken te laten zien.”

Stier

Stieren staan ​​bekend als opvliegend, maar het is mogelijk dat bepaalde tinten hen kunnen kalmeren. Vanwege hun sterke wil kan het voor hen het beste zijn om groen te dragen. Hierdoor komen ze rustig over. Hayes vertelt dat een dennengroene tint niet alleen helpt om hun geest en ziel te kalmeren, maar hen ook helpt om te groeien en zich te ontwikkelen.

Tweelingen

Als je bevriend bent met Tweelingen, weet je hoe leuk ze kunnen zijn om tijd mee door te brengen. Vanwege hun heldere en zonnige karakter is geel de perfecte kleur voor dit teken. “Hun persoonlijkheid - die zo kleurrijk is als de regenboog - zou veel meer worden verbeterd met de helderheid die deze kleur hen kan geven”, zegt Hayes. Ze verspreiden overal positiviteit en bovendien krijgt dit extraverte teken een ‘energieboost’ van deze kleur.

Kreeft

Kreeften houden ervan om de mensen om hen heen troost te bieden, of het nu hun vrienden of familie zijn. Hayes zegt dat deze tekens bekend staan ​​als de ultieme huisvrouwen van de dierenriem, dus hun kalmerende aanwezigheid zal altijd worden versterkt als ze in de kleur blauw gekleed zijn. Verder zal deze kleur hen helpen zich op hun gemak te voelen en helpen hun dierbaren te ontspannen.

Leeuw

Tweelingen zijn niet de enigen die hun zonnige karakter in het geel laten zien. Omdat ze bruisend, sociaal en warm zijn zoals de kleur zelf, kan deze kleur leeuwen ook helpen zich nog beter uit te drukken. Berry is het daarmee eens, omdat geel een vrolijke kleur is die overeenkomt met het verwarmende licht van de zon en zijn levengevende eigenschappen.

Maagd

Maagden kunnen behoorlijk intens zijn en soms mensen om hen heen intimideren. Maar het dragen van grijs of zilver kan hen kalmeren. Waarom? Grijs kan balans brengen in hun leven, wat vooral handig is als ze overrompeld worden door te veel prikkels, legt Hayes uit.

Weegschaal

Weegschalen streven naar balans en willen zich in elke situatie prettig voelen. Daarom is de beste kleur voor Weegschalen zachtroze. Hayes legt uit dat deze tint ze er fysiek aantrekkelijk uit laat zien en hen helpt zich zelfverzekerder en kalmer te voelen.

Berry is het ermee eens dat roze het beste is voor Weegschalen, omdat het ‘liefde, vreugde, zuiverheid, geluk, romantiek symboliseert en relaties kalmeert en sereniteit geeft’. Omdat Weegschalen de reputatie hebben dat ze makkelijk verliefd worden, is een romantische kleur perfect voor dit open en aanhankelijke teken.

Schorpioen

Als je een Schorpioen kent, zal het je niet verbazen dat zwart de beste kleur voor dit intense teken is. “Vanwege hun voorliefde voor duisternis en geheimen, is het een goed idee dat de kleur van Schorpioen zwart is”, zegt Hayes. Door zwart te dragen, voelen ze zich op hun gemak omdat ze een beetje mysterie kunnen behouden. Ze voegt eraan toe dat het hen helpt om zich meer verbonden te voelen met hun authentieke zelf.

Als je een Schorpioen bent en tinten wilt mixen als het op je garderobe aankomt, raadt Berry kastanjebruin aan, een mix van rood en zwart. “Het dragen van de combinatie van deze twee kleuren brengt het diepe bewustzijn van zwart met de actie van rood en voegt een vonk toe aan het leven”, legt ze uit.

Boogschutter

Als je een Boogschutter wilt helpen een ander perspectief te vinden, kun je de kleur paars aanraden om te dragen. Hayes legt uit dat de vorstelijke schaduw ze er ook toe kan brengen om tot bepaalde onthullingen over zichzelf en de wereld te komen, waardoor ze iets met hun leven gaan doen.

Steenbok

Steenbokken zijn serieuze, zakelijke mensen, dus ze hebben kleuren nodig die laten zien hoe professioneel ze zijn. Hayes raadt donkerblauw aan, omdat het “no-nonsense” is en hen zal helpen meer vertrouwen te hebben in hun vermogen om de klus te klaren.

Waterman

Niet geheel verrassend is voor een Waterman blauw de beste kleur om te dragen. Hayes beschrijft deze kleur als helpend om zich niet alleen comfortabeler te voelen, maar ook kalm ongeacht hun situatie. Deze kleur kan mensen om hen heen ook troosten met hun positieve vibes. “Dit zal hen niet alleen helpen met hun problemen, maar er ook voor zorgen dat ze opvallen in deze drukke wereld”, bevestigt Hayes.

Berry denkt dat turkoois Waterman helpt beweging en verbinding met anderen en hun doelen te bevorderen. Watermannen zijn grote denkers die veel om sociale doelen geven en vaak anderen willen inspireren, en aqua kan deze berichten helpen.

Vissen

Het zachte karakter van Vissen komt het beste naar voren in een oceaanblauwe kleur. Het dragen van deze kleur zal dit teken in staat stellen te ontspannen. Voor de optimale ontspannen uitstraling kun je hierbij de tinten groen, blauw en grijs combineren.

Bron | Best Life

Sanne van De WeteringGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden