null Beeld

Déze invloed heeft het seizoen van de Weegschaal de komende tijd op je leven

Het seizoen van de Weegschaal start op 23 september en duurt tot 22 oktober. Of je het teken Weegschaal in je horoscoop hebt of niet, maakt helemaal niet uit: in deze periode is de invloed van dit teken namelijk voor iederéén voelbaar.

Wij leggen je hier uit wat je de komende tijd kunt gaan merken.

Niet zo productief

Waar je de afgelopen tijd misschien hartstikke productief bent geweest, ben je de komende tijd juist helemaal niet zo bezig met wat je allemaal ‘moet’ doen. Je focus ligt op heel andere dingen en je to-dolijst is wel het laatste waar je aan denkt. De kans is dan ook niet groot dat je deze periode dingen gedaan gaat krijgen.

Op zoek naar verbindingen

De Weegschaal-energie zorgt ervoor dat je deze maand extra veel zin hebt om je te verbinden met anderen. Je deelt graag wat er in je omgaat en je vindt het heerlijk om met anderen te sparren over nieuwe plannen. Je hecht er heel veel waarde aan om mensen om je heen te hebben, iets wat ook voor Tweelingen en Waterman geldt. Zelfs als je normaal gesproken liever in je eentje thuis zit te Netflixen, ga je er nu veel liever op uit. Je bent ook nog eens opener naar anderen toe, dus als je nog met iets in je maag zit, dan is dit het moment om dat te vertellen.

Lees ook

Déze invloed heeft het seizoen van de Maagd de komende tijd op je leven

Romantische relaties

Het maakt niet uit of je in een relatie zit of vrijgezel bent: romantische relaties gaan een grote rol spelen. Iedereen heeft namelijk in deze periode meer zin om erop uit te gaan, waardoor een nieuwe connectie zo is gemaakt. Als je vrijgezel bent, is de kans dan ook groot dat je iemand gaat tegenkomen van wie je vlinders in je buik krijgt. Het gevaar is echter dat je vooral oppervlakkige connecties maakt, omdat iedereen nu op zoek is naar connecties. Dus je zult eerder een scharrel tegen het lijf lopen, dan de liefde van je leven.

Een periode vol twijfels

Weegschalen staan erom bekend dat ze eindeloos kunnen twijfelen over dingen. In de komende periode zal ook jij daar extra veel last van hebben, waardoor je minder snel risico’s neemt en geneigd bent om in je oude vertrouwde omgeving te blijven. Daarnaast hebben Weegschalen ook nog eens de gewoonte om zich te veel te laten beïnvloeden door anderen. Wees je je hier dus extra bewust van de komende tijd en probeer wat meer bij jezelf te blijven.

Wat is belangrijk in het seizoen van de Weegschaal?

Als Weegschaal ben je altijd op zoek naar evenwicht, maar deze maand is het vooral belangrijk om een fijne balans te vinden tussen werk en privé. Maar ook tussen dingen die écht moeten en dingen waar je blij van wordt. Zorg ervoor dat je je verantwoordelijkheid neemt, maar blijf ook genieten!

Yeah, Margriet.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!

Help jij ons winnen? Stem dan snel!

Bron | Cosmopolitan, Women's Health

Beeld | iStock

null Beeld

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden