Margriet logo
Sterrenbeelden meest zorgzaam Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Déze drie sterrenbeelden zijn het meest zorgzaam

Sta jij altijd voor iedereen klaar en is een verzorgende rol je op het lijf geschreven? Als we de sterren mogen geloven is dat niet puur toeval. Er zijn namelijk drie sterrenbeelden die het meest zorgzaam zijn.

Pas alleen wel op, want dat zorgzame karakter kan ook valkuilen hebben.

Déze drie sterrenbeelden zijn het meest zorgzaam

Ben jij een echte rots in de branding voor anderen, kan iedereen altijd met zijn of haar problemen bij jou terecht en heb je een heel groot empathisch vermogen? Dan ben je waarschijnlijk een Stier, Kreeft of Maagd. Deze drie sterrenbeelden zijn namelijk het meest zorgzaam.

Stier (21 april t/m 21 mei)

Is jouw sterrenbeeld Stier? Dan ben je heel trouw en zorgzaam. Je hebt een groot empathisch vermogen, waardoor je je goed in de problemen en gevoelens van anderen kunt verplaatsten. Je partner, vrienden en familie weten dat jij altijd voor hun klaar zult staan. Zelfs als ze je er midden in de nacht voor moeten wakker bellen. Wel vind je het soms nog lastig om je eigen gevoelige kant aan anderen te laten zien. Zonde, want door jezelf ook kwetsbaar op te stellen bouw je vaak een nog hechtere band met iemand op.

Kreeft (22 juni t/m 23 juli)

Ben jij een Kreeft? Dan ben je ontzettend zorgzaam voor de mensen die dicht bij je staan. Jij zorgt altijd voor een veilige en gezellige uitvalsbasis waarbij anderen hun hart aan jou kunnen luchten. Je bent dan ook graag in de buurt van je vrienden en familie om er altijd voor ze te kunnen zijn. Pas alleen wel op dat die extreem zorgzame kant niet doorschiet in overbezorgdheid. Hierdoor kun je de neiging hebben om te beschermend over te komen.

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Je hebt een heel groot inlevingsvermogen, Maagd. Daardoor ben je voor de mensen om je heen een grote steun en toeverlaat. Je bent heel zorgzaam én bent goed in het geven van liefde aan anderen. Let alleen wel op dat dit in balans blijft binnen je relaties. Anders loop je het risico dat je jezelf helemaal wegcijfert om er voor iemand anders te kunnen zijn. De aandacht en liefde die jij aan anderen geeft mag je ook terugverwachten.

Bron | Libelle

Maryse De BruijneGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden