null Beeld Getty Images/Westend61
Beeld Getty Images/Westend61

Déze drie sterrenbeelden zijn het meest georganiseerd

Ze hebben altijd een opgeruimd huis vol handige opbergsystemen, een bijgehouden to-do-list en een georganiseerde kledingkast. Kenmerkend voor mensen met de volgende sterrenbeelden is dat ze ontzettend georganiseerd zijn.

Een afspraak missen of iets kwijtraken zal mensen met het sterrenbeeld Steenbok, Vissen of Maagd niet snel overkomen.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Het sterrenbeeld Steenbok kennen we als georganiseerd, gestructureerd en efficiënt. Steenbokken vinden het belangrijk als de doelen die ze gesteld hebben ook behaald worden en hebben daarbij een strakke planning. Ze zijn erg gedisciplineerd en of ze tot laat moeten door werken, maakt hen niet uit. Spontaan een koffie drinken met een Steenbok kan minder snel, dat moet echt ingepland worden. Ze zullen dan ook niet snel een fout maken in hun agenda en daardoor tijd verspillen. Het leven van een Steenbok loopt altijd op rolletjes.

Lees ook

Dit zijn jouw grootste lockdown-ergernissen volgens je sterrenbeeld

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen is één van de sterrenbeelden die vaak chaotisch overkomt en daarom juist niet georganiseerd zijn. Toch houden ze wel heel erg van een georganiseerde, nette en rustige leefomgeving. Het zijn echte dromers en daardoor geeft een opgeruimd huis hen veel rust in hun hoofd en een gevoel van stabiliteit. Doordat ze veel ideeën hebben, hebben ze juist structuur nodig in hun leven. Doordat ze zo goed kunnen organiseren, hebben ze altijd een duidelijke planning en een overzichtelijke agenda.

Maagd (23 augustus – 22 september)

De Maagd staat er om bekend om een echte planner te zijn. Mensen met dit sterrenbeeld denken altijd vooruit en letten op details. Van een gezellig etentje tot een stijlvolle outfit: de Maagd zorgt ervoor dat altijd alles tot in de puntjes verzorgd en georganiseerd is. Sommige mensen vinden het wat overdreven, maar de Maagd heeft nou eenmaal de drang om alles te plannen en wordt daardoor een control freak genoemd. Ook helpen Maagden graag andere mensen: met hun oog voor detail willen ze ook het leven van andere mensen op rolletjes laten lopen. Van het checken van een sollicitatiebrief tot het geven van baktips: mensen met het sterrenbeeld Maagd zijn er voor je.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Pure Wow

Beeld | Getty Images

null Beeld

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Tanja van KempenGetty Images/Westend61

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden