Margriet logo
Deze drie sterrenbeelden zijn echte familiemensen Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Deze drie sterrenbeelden zijn echte familiemensen

Familie speelt een grote rol in onze levens. Of het nou is voor een wekelijks kopje koffie of af en toe een feest met de familie. Allemaal geven we er onze eigen invulling aan. Maar deze drie sterrenbeelden hebben een speciale plek voor hun familieleden en staan altijd voor ze klaar.

Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

Stier

Mensen die het dichtst bij je staan, zul je nooit laten vallen. Je staat altijd voor ze klaar en helpt wanneer dat nodig is. Voor sommige mensen zal dat als een verrassing komen omdat niet iedereen de Stier direct associeert met het huiselijke gevoel. Maar wat jou een echt familiemens maakt, is je betrouwbaarheid. Ook ben je ontzettend stabiel en loyaal en weet je relaties altijd te waarderen. Niet zo gek dus dat familie bij jou op nummer één staat. Ook je familie weet dat ze altijd bij jou kunnen aankloppen en staan vaak genoeg voor de deur voor een onverwacht bezoekje. Niets kan op tegen de steun en het advies die je je familieleden geeft.

Kreeft

Als er één sterrenbeeld is dat ontzettend gericht is op familie, dan is het de Kreeft wel. Je bent zorgzaam, meelevend en gevoelig. Je vindt het heerlijk om mensen te verwennen, houdt iedereen in de gaten en neemt in elke situatie een zorgende rol op je. Of het nou gaat om een weekend met vrienden of een groot familiefeest, iedereen weet je te vinden. Je familie voelt zich veilig bij je en weet dat je te vertrouwen bent. Je zou jezelf niet zo snel omschrijven als een huismus, maar jij weet elke omgeving wel aan te laten voelen als een veilig en comfortabel thuis. Dus ook als mensen zich niet goed voelen, weet jij hoe ze zich snel op hun gemak voelen.

Steenbok

Sommigen zouden je omschrijven als afstandelijk, zakelijk of zelfs werkgericht. Niet iets waar je meteen aan denkt bij de omschrijving ‘familiemens’. Maar toch is dat wat je precies wat je bent, Steenbok. De toewijding die je laat zien in je carrière neem je ook mee naar huis. Je voelt veel verantwoordelijkheid voor je familieleden en wilt dan ook maar wat graag voor ze zorgen. Je vindt het belangrijk om op alle belangrijke momenten klaar te staan voor je familie, in goede en in slechte tijden. Een schouder om uit te huilen, dat is wat ze bij jou vinden. Je bent ook gek op tradities, dus die avondjes met Sinterklaas of kerst en het familieweekend houd jij er zeker in. Alles om verbonden te blijven met de belangrijkste mensen in je leven.

Bron | Bustle

Website van het Jaar 2022

Margriet is genomineerd in de categorie Lifestyle en die prijs willen we dolgraag winnen. Stemmen doe je hier (vergeet niet om de stem te activeren via de mail die je binnenkrijgt).

Banner Margriet website van het jaar Beeld Margriet
Beeld Margriet
Nynke KooyGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden