Dit zijn de beste chauffeurs volgens de sterren. Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Deze drie sterrenbeelden zijn de beste chauffeurs

Goed auto kunnen rijden is een ware kunst. Verkeersregels worden nog wel eens overschreden, rode stoplichten gemist en ook andere weggebruikers krijgen het soms zwaar te verduren. Maar bij drie sterrenbeelden is daar helemaal geen sprake van: zij zijn de beste chauffeurs met oog voor het verkeer om hen heen.

Bij deze sterrenbeelden kun je zeker weten veilig in de auto stappen.

Stier (21 april – 21 mei)

Als hardwerkende Stier weet je maar al te goed dat een goede voorbereiding de sleutel is tot een goede reis. Zo zul je nooit zonder een volle tank op pad gaan en laat je de kleinste reparaties aan je auto zo snel mogelijk uitvoeren. Voor kleine krasjes in de lak van je auto ben je allergisch, dus die werk je ook het liefst zo snel mogelijk weg. Maar voorkomen is volgens jou beter dan genezen en daarom houd je je strikt aan alle verkeersregels. In het verkeer ben je de rust zelve en raak je niet snel gefrustreerd op andere weggebruikers.

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Als Kreeft ben je van nature erg voorzichtig. Hierdoor ben je een veilige weggebruiker en zal je nooit roekeloos rijgedrag vertonen. In geen bocht sla jij het knipperlicht over en ook je spiegels worden regelmatig gecheckt. Je voelt je namelijk verantwoordelijk voor je medeweggebruikers.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Net als bij Stier is voorbereiding voor Maagd enorm belangrijk vóór het wegrijden. Je bent bezorgd over de veiligheid van voetgangers en onderzoekt welke verkeersregels er in je omgeving van toepassing zijn. Ook wil je graag dat het verkeer goed kan doorstromen en je aarzelt daarom niet om je auto aan de kant te zetten om andere mensen te helpen.

Bron | Pinkvilla.com

Lisa MancheGetty Images
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden