null Beeld

Déze compleet zwarte puzzel is de ultieme uitdaging voor iedere puzzelfan

Sinds de coronamaatregelen is iedereen massaal aan het puzzelen geslagen. Een heerlijke activiteit om even je hoofd mee leeg te maken en uren zoet mee te zijn. We zijn inmiddels een paar weken verder: ben jij door al je puzzels heen? Dan is het nu tijd voor een échte uitdaging, met deze compleet zwarte puzzel.

Deze puzzel heb je niet binnen een uurtje gelegd.

Compleet zwart

We hebben het over de KRYPT puzzel van Ravensburger. Geen mooie landschappen, lieve dieren, of geïllustreerde dorpjes op deze puzzel: nee, op deze puzzel is helemaal niets te zien. Hij is compleet zwart (of goud of zilver), en verder staat er niets op de puzzelstukjes. Dat betekent dat je de puzzel helemaal moet leggen door héél goed naar de vorm van de 631 stukjes te kijken. Daar ben je wel even zoet mee!

Lees ook:

Waarom je beter niet met de randjes van een puzzel kunt beginnen

Elf tot veertig uur puzzelen

Gelukkig krijg je bij de puzzel een duidelijke afbeelding meegeleverd waarop te zien is welke vorm waar komt. Hierdoor is het geen compleet onmogelijke taak, maar lastig zal hij nog steeds zijn. Op social media is men er in ieder geval maar druk mee. Zo zegt iemand er elf uur over gedaan te hebben, maar er komen ook mensen langs die er maar liefst veertig (!) uur zoet mee waren. Durf jij de uitdaging aan?

Beeld | @pensieve_puzzle

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Quirine Brouwer

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden