Deze 3 sterrenbeelden zijn gevoelig voor weersveranderingen Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Deze 3 sterrenbeelden zijn gevoelig voor weersveranderingen

De zomer lijkt langzaam tot een einde te komen, en dat betekent plotselinge weersveranderingen en een heleboel regen. Voor sommige mensen die niet tegen hitte kunnen fijn, maar anderen merken direct een negatieve impact op hun mentale gezondheid.

Behoor jij tot de laatste categorie? Grote kans dat je dan een van de volgende sterrenbeelden bent.

In de sterren geschreven

Astrologen kunnen niet alleen je dag voorspellen, ze zien ook precies welke karaktereigenschappen kenmerkend zijn voor jouw sterrenbeeld. Een gevoelige persoonlijkheid staat dan ook in de sterren geschreven. Dat kan zich op veel verschillende manieren uiten, waarvan gevoeligheid voor plotselinge weersveranderingen een grote weggever is. Het resulteert zich in een down gevoel zodra het weer omslaat en heeft een negatieve impact op je mentale gezondheid.

Kreeft

Het meest gevoelige sterrenbeeld van de hele dierenriem? Dat is Kreeft. Zelfs de minste verandering in het weer kan voor een Kreeft al voor stress en een negatief gevoel zorgen, met lichamelijke klachten zoals hoofdpijn en vermoeidheid als resultaat. Is de herfst eenmaal goed begonnen, dan gaat het gelukkig weer beter met de Kreeft. Het gaat ‘m bij dit sterrenbeeld echt om de omslag van weer.

Vissen

De toekomst voorspellen door in een glazen bol te kijken is dan misschien niet mogelijk, sterrenbeeld Vissen komt er aardig dichtbij. Door wat bijna op een zesde zintuig lijkt weet Vissen de nabije toekomst altijd te voorspellen, en dat geldt ook voor weersveranderingen. Merk je een negatief en vermoeid gevoel op? Grote kans dat het weer de komende dagen plotsklaps omslaat. Om van het negatieve gevoel af te komen trekt Vissen zich terug in eigen huis en neemt het sterrenbeeld even tijd voor zichzelf.

Schorpioen

Waar denk je aan bij een schorpioen? Een sterk, en misschien zelfs een eng dier? Die uitstraling heeft het sterrenbeeld Schorpioen ook, maar diep van binnen zijn het enorm gevoelige mensen. Een verandering in de temperatuur of neerslag kan dan ook een vervelend gevoel opleveren voor dit sterrenbeeld. De oplossing? Een wandeling in de frisse lucht en een gebalanceerd dieet.

Bron | Freundin

Leonie CollombonGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden